Sporten voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Sport ook mee en steun het Sophia Moeder en Kind Centrum

Je kunt op verschillende momenten en met diverse sporten jezelf inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Op zaterdag 19 september organiseren we een nieuw evenement; Hoelahoep voor Sophia. Meer informatie volgt binnenkort.

Op zaterdag 14 november wordt Zwemmen voor Sophia georganiseerd in het Zwemcentrum Rotterdam. Neem jij een duik in het diepe en haal jij zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Moeder & Kind Centrum? De reeds opgehaalde gelden (voor april 2020) gaan naar het Sophia Kinderhersencentrum. Alle nieuw opgehaalde donaties worden gekoppeld aan het Moeder & Kind Centrum. 

Op 12, 13 en 14 februari 2021 staat de 30ste editie van Sporten voor Sophia op de agenda en kun je je in het zweet werken op de spinningfiets. Momenteel houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten en zijn we aan het kijken naar een eventuele aangepaste editie van Sporten voor Sophia. 

Genoeg leuke, sportieve events om je in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis. Welke sport past bij jou?

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 500.000 (2%)
Je kunt je weer inschrijven over

Nieuwe datum Zwemmen voor Sophia!

09-07-2020 | 10:54 De afgelopen maanden had het coronavirus de wereld in zijn greep. Gelukkig gaan we nu stapje voor stapje terug naar het ‘oude normaal’ en kunnen we ons in het dagelijks leven steeds vrijer bewegen. Wij hebben goed nieuws voor de deelnemers van ‘Zwemmen voor Sophia’! Zoals de maatregelen rondom het coronavirus zich op dit moment ontwikkelen verwachten wij dat het zwemevenement dit najaar alsnog kan plaatsvinden. Samen met het Zwemcentrum Rotterdam zijn we tot een nieuwe datum gekomen: Zaterdag 14 november 2020.  Wij zijn enorm verheugd dit bekend te kunnen maken en hopen dat deze datum ook daadwerkelijk door kan gaan. Mochten de regels de komende tijd helaas weer strenger worden, houden we de deelnemers hier uiteraard via de e-mail van op de hoogte. 
Lees meer | Bekijk alle