Anja gaat voor Sophia

Dit is de actie van Anja Smid

( Zaterdag 16 februari 2019 blok 2: 13.00-16.00 | Lid van team: Robeco )

van totaal € 1.500 (70%)

Omdat ik kinderen graag gelukkig wil zien. Chronisch ziek zijn is geen keuze. Ik wens dat kinderen een zorgeloze fijne jeugd hebben. Dankzij Sporten voor Sophia krijgen chronisch zieke kinderen effectieve bewegingsprogramma's aangeboden. Dit helpt de kinderen om zich energieker te voelen en een betere gezondheid te krijgen. Zodat ook hun jeugd een stukje mooier en leuker wordt. Als ik daar met fietsen aan kan bijdragen, dan doe ik dat met plezier!

StaySolutions shirtsponsor | Bluetrace broeksponsor!

Mijn werkgever StaySolutions, specialist in flexibele huisvesting van arbeidsmigranten, sponsort mijn wielershirt. Bluetrace waarmee StaySolutions een mooie samenwerking heeft om arbeidsmigranten een goede internetverbinding te bieden, sponsort mijn wielerbroek. Twee prachtige bedrijven die Sophia een warm hart toedragen!

Je kunt  nog bieden op het VIP arrangement voor de wedstrijd AZ- VVV op zaterdag 16 februari a.s. om 18.30 uur. Je mag dan met 2 personen in de skybox van Bluetrace de wedstrijd bekijken, vooraf eten in het stadion, drinken én het parkeren is inbegrepen. Doe een prachtig bod vanaf 150 euro per persoon voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het hoogste bod krijgt de 2 VIP kaarten. Stuur mij een mail: anja@anjasmid.nl.

Ik ben al volop aan het  trainen en ga promotie maken in mijn sponsorkleding!

Alvast bedankt voor je steun aan het Sophia Kinderziekenhuis!

Hartelijke groet,
Anja

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.