Anja gaat voor Sophia

Dit is de actie van Anja Smid

( Zaterdag 16 februari 2019 blok 2: 13.00-16.00 | Lid van team: Robeco )

van totaal € 1.500 (41%)
Nog te gaan

Omdat ik kinderen graag gelukkig wil zien. Chronisch ziek zijn is geen keuze. Ik wens dat kinderen een zorgeloze fijne jeugd hebben. Dankzij Sporten voor Sophia krijgen chronisch zieke kinderen effectieve bewegingsprogramma's aangeboden. Dit helpt de kinderen om zich energieker te voelen en een betere gezondheid te krijgen. Zodat ook hun jeugd een stukje mooier en leuker wordt. Als ik daar met fietsen aan kan bijdragen, dan doe ik dat met plezier!

Sponsor voor mijn wielerbroek gezocht!

Mijn werkgever StaySolutions gaat mijn wielershirt sponsoren. Bluetrace sponsort mijn wielerbroek (rechterbeen en achterpositie). Ik zoek nog 1 bedrijfssponsor voor op mijn wielerbroek. Heb jij een bedrijf en wil je exposure met je logo en domeinnaam, stuur mij dan een mail (anja@anjasmid.nl). Vanaf 250 euro krijg je een prachtige positie!

VIP-voetbalarrangement Veiling!

Je kunt ook nog bieden op het VIP arrangement voor de wedstrijd AZ- VVV op zaterdag 16 februari a.s. om 18.30 uur. Je mag dan met 2 personen in de skybox van Bluetrace de wedstrijd bekijken, vooraf eten in het stadion, drinken én het parkeren is inbegrepen. Doe een prachtig bod vanaf 150 euro per persoon voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het hoogste bod krijgt de 2 VIP kaarten. Stuur mij een mail: anja@anjasmid.nl.

Ik ga binnenkort trainen en promotie maken in mijn sponsorkleding!

Alvast bedankt voor je steun aan het Sophia Kinderziekenhuis!

Hartelijke groet,
Anja

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.