Iedere moeder en kind verdienen een goede start !

Bas Van de Korput

( Zaterdag 18 september 2021 blok 3 15.00 - 17.30 uur | Member of team: Team Zeeland  )

Normal 84449765f3ea8263bedfd7e0a1846528360d15fd
Qr
from € 500 (21%)

Via deze weg vraag ik even jullie aandacht, om dit stuk even goed door te lezen. Het is de vraag of jullie mij willen steunen en sponsoren voor een goed doel.  Het betreft spinnen voor Sophia volgend jaar Februari in Rotterdam ( topsportcentrum) hier wordt 3 dagen lang gesport voor projecten van het Sophia. Aankomende editie wordt er geld opgehaald voor het moeder en kind centrum.  Ze zijn bezig met ontwikkelingen om kinderen voor de geboorte al te behandelen en zo de kansen te vergroten. Waarom dit zo belangrijk is voor mij ?  Ons jongste zoontje is te vroeg geboren(prematuur) en hebben weken aan de couveuse geleefd. Toen dit achter de rug was, raakte hij besmet met het RS virus, hier is hij bijna aan bezweken. Uiteindelijk zijn wij door een speciale eenheid met een IC ambulance opgehaald uit Goes, om vervolgens in het Sophia terecht te komen. Hier zijn wij ontzettend goed geholpen en uiteindelijk is alles goed gekomen.

Elk jaar gaan wij met een grote touringcar (ongeveer 65/70 mensen ) uit Zeeland(Team Zeeland ) mee doen aan dit sportevenement. Sinds de gebeurtenis met mijn zoontje, heb ik besloten dat ik iets goeds wil bijdragen en zet ik mij hier voor in.

Alle Steun is Welkom,

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.