Sporten voor Sophia, ik doe mee!

Dit is de actie van Carla Hollander

( 12 feb: blok 2 13.00-16.00 | Lid van team: 1Team )

Normal a168cf1a3018fc41ee816ac8433c61cf480de6fe
van totaal € 100 (14450%)

Mijn doel was om €100,— op te halen met Sporten voor Sophia als lid van 1Team echter door de donaties van klanten, leveranciers, familie en vrienden is het veel meer geworden als gedacht! En als aflsuiter dan ook nog de hele mooie cheque van Humphreys, natuurlijk is dat helemaal te gek voor Sporten voor Sophia!

Alles voor de kanjer -mijn zoon- die u op de foto ziet en zelf al 17 jaar Cystic Fibrosis heeft. Het is zeker speciaal omdat onze zoon einde van deze maand 18 jaar wordt en dan het Sophia gaat verlaten en naar het Erasmus MC gaat. Er is geen mooier cadeau wat wij namens hem aan onderzoek voor o.a. Cystic Fibrosis kunnen meegeven op deze speciale manier.

Prof. Dr. Tiddens en natuurlijk het hele CF team super erg bedankt voor de afgelopen 17 jaar goede zorgen.Ga zo door met jullie passie en super zorg voor CF patienten!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.