Rondje voor Sophia!

Colin Van der Slikke

( Member of team: Joossie  )

Normal a7a5fd48ff001b9a7a4382ef351069a89b3fb18e
from € 50 (230%)
Closed

In 2019 mochten wij ouders worden van onze lieve “Joossie” (Joris), na een aantal dagen bleek er toch wat aan de hand te zijn. We zijn beland in het Sophia en zijn onwijs goed verzorgt. Natuurlijk willen wij wat terug doen door een rondje (samen een halve marathon van 21km) te gaan hardlopen. Voor beide word dit een uitdaging, namelijk 15 voor papa van Joris en 6 voor mama van Joris.
Gelukkig mogen we door de goede zorgen nog elke dag van onze Joris genieten. Daar zijn dan ook ontzettend dankbaar voor!

In 2021 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs en actievoerders projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. Ook ik zet mij hiervoor in en maak in het Paasweekend van 1 t/m 5 april een of meerdere Rondje(s) voor Sophia! Op deze manier laat ik zien dat mij inzet voor de allerkleinsten in het Sophia Kinderziekenhuis en is mijn doel om zoveel mogelijk donaties binnen te halen.

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.