Ik sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Esmay van Loenen

( zaterdag 19 september blok 2: 15.30-16.30 | Member of team: Stars in Heaven )

from € 300 (102%)
Closed

Schud de heupen voor het goede doel!

Op 19 september hoelahoep ik een uur lang om geld op te halen voor het Sophia Moeder & Kind Centrum.

In 2014/2015 kwam ik bijna wekelijks op bezoek in het Sophia kinderziekenhuis. Mijn pasgeboren lieve neefje Melvin lag er op de Intensive Care. Omringt met de beste artsen, verpleegkundigen en ouders die voor hem zorgde en liefdegaven.

Melvin, ook wel bekend als Mr. Awesome, is helaas maar 1 jaar oud geworden. Het was een moeilijke maar ook een hele mooie periode; want wat kon hij leuk lachen en spelen. Dat zal ik nooit vergeten. Met Melvin in mijn hart doe ik mee aan deze actie. Samen met mijn zus en teamgenoten van Stars in Heaven. Het Sophia is een enorm belangrijke plek dat geld nodig heeft voor verdere onderzoeken en ontwikkelingen. Zo dragen we samen bij aan de gezondheid en kansen van deze kinderen. Hoe eerder, hoe beter. 

Wil je mij helpen een mooi bedrag te verzamelen?

Alvast enorm bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.