Ik sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Esmay van Loenen

( zaterdag 19 september blok 2: 15.30-16.30 | Member of team: Stars in Heaven )

from € 300 (102%)
Fundraising page closed

Schud de heupen voor het goede doel!

Op 19 september hoelahoep ik een uur lang om geld op te halen voor het Sophia Moeder & Kind Centrum.

In 2014/2015 kwam ik bijna wekelijks op bezoek in het Sophia kinderziekenhuis. Mijn pasgeboren lieve neefje Melvin lag er op de Intensive Care. Omringt met de beste artsen, verpleegkundigen en ouders die voor hem zorgde en liefdegaven.

Melvin, ook wel bekend als Mr. Awesome, is helaas maar 1 jaar oud geworden. Het was een moeilijke maar ook een hele mooie periode; want wat kon hij leuk lachen en spelen. Dat zal ik nooit vergeten. Met Melvin in mijn hart doe ik mee aan deze actie. Samen met mijn zus en teamgenoten van Stars in Heaven. Het Sophia is een enorm belangrijke plek dat geld nodig heeft voor verdere onderzoeken en ontwikkelingen. Zo dragen we samen bij aan de gezondheid en kansen van deze kinderen. Hoe eerder, hoe beter. 

Wil je mij helpen een mooi bedrag te verzamelen?

Alvast enorm bedankt!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.