Ik sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Helga Grauf

( Zaterdag 18 september 2021 blok 3 15.00 - 17.30 uur | Member of team: Team Sansi )

Normal a9ae361b32ee3fcc827b0aa6cf7c8d709b047239
Qr
from € 250 (156%)

Iedere maandag zit ik weer op de fiets tijdens de spinningles bij Sportstudio Sansi. Gezellig en goed voor de conditie! Wat is er leuker om iets wat je graag doet te combineren met het steunen van een heel mooi doel: het Sophia Moeder en Kind centrum. Op 18 september is het zover: ik ga meedoen met Sporten voor Sophia.

Sophia Moeder en Kind Centrum

In 2021 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig.

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast hartelijk bedankt!

Helga

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.