Doneer voor Sophia! Nog 165 euro; daarna fiets ik een extra rondje!

Jeannette van Beek

( Zondag 19 juni 2022 blok 2 12.00 - 14.00 uur | Member of team: Rabo Speed )

from €500 (67%)
Still to go

"Ik bereik mijn doelen door anderen te helpen hun doelen te bereiken".

Na de New York Marathon die ik met heel veel plezier voor Cliniclowns heb gelopen op 4 november 2019 is het nu weer tijd voor een nieuwe marathon en een nieuw goed doel.

Samen met een aantal collega's van Rabobank KYC draaien we warm voor een heuse spinning marathon, op zondag 19 juni 2022. We gaan daar als Team RaboSpeed 2 uur op de pedalen om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te fietsen. En wanneer mijn sponsorbedrag boven de 500 euro uitkomt, fiets ik nog een uurtje extra door!

Het goede doel is stichting Sophia (het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam) die fondsen nodig heeft voor onder andere wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Ook ondersteunt de stichting projecten die erop gericht zijn om het verblijf van onze patiënten en hun ouders zo aangenaam mogelijk te maken, zoals speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen

Het Erasmus MC Sophia heeft alles in huis om kinderen de beste zorg te bieden. Zij zijn een innovatief kinderziekenhuis, dat zich al meer dan 150 jaar in het hart van Rotterdam bevindt. Een academisch kinderziekenhuis waar specialistische topzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs samengaan. Maar waar bovenal kinderen én hun familie centraal staan. 

Doe je mee door een bijdrage te leveren als sponsor? Namens Sophia alvast bedankt!

Hartelijke groet, Jeannette van Beek​

​​

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more