Ik sport mee voor het Sophia Kinderthoraxcentrum

Juul Bal

( Zondag 19 juni 2022 blok 2 12.00 - 14.00 uur | Member of team: De KINDERADVIESRAAD zet het SOPHIA in BEWEGING )

from €70 (0%)

Wij zijn de kinderadviesraad van het Sophia Kinderziekenhuis! Met elkaar willen wij zoveel mogelijk geld ophalen om het Kinderthoraxcentrum te steunen! Wij zijn zelf patiënt in het Sophia en daardoor weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat er geld opgehaald wordt om dingen die eerst ondenkbaar waren te realiseren. We weten hoe frustrerend het is als je daar ligt, in dat bed, super ziek, heel veel pijn en verdriet, als je dan niet kunt bewegen. We willen dat élk kind kan bewegen, of je in een rolstoel zit, geen armen hebt of hele andere aandoeningen, ieder kind moet kunnen bewegen. We weten hoe belangrijk het is voor de fysieke en mentale gesteldheid, het bevordert het herstel en door voldoende beweging is er vaak minder behandeling nodig. Dit wil jij toch ook?

Nu specifiek zamelen we geld in voor het “so fit en fun centrum”, de naam waar wij zelf aan meegedacht hebben, net als hoe het centrum er uit moet gaan zien. Het is de plek waar IEDER kind in het Sophia kan sporten, op wat voor manier dan ook. Tijdens al dit plezier in het centrum worden spelende wijs ook nog testjes gedaan, maar op een veel leukere manier dan hoe we dat nu gewend zijn, wat het minder beladen maakt.

Wij als kinderadviesraad hebben ook nog een droom, namelijk een zwembad. Door een zwembad zouden we kunnen realiseren dat echt ieder kind kan bewegen! Natuurlijk neemt het ook plezier met zich mee, waardoor alle pijn en verdriet in het ziekenhuis verlicht kan worden. Het is niet in te denken hoe zwaar je het kan hebben en hoe sterk je moet zijn als “ziek” kind, maar misschien kun je je inbeelden hoe een zwembad dit een beetje kan verlichten.

Zou jij ons willen supporten in dit prachtige initiatief? Wij gaan alles geven tijdens het spinnen en hopen dat jij ons iets kan geven dat je kunt missen, elk kleine beetje helpt, want samen kunnen we zo heel veel ophalen!

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more