Ik sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Loes Lammertink

( zaterdag 19 september blok 1: 14.00-15.00 | Member of team: SoVIa )

from € 50 (270%)
Fundraising page closed

Dag vrienden en familie!

Zoals een ieder weet die ooit Suavemente uit de speakers heeft horen komen: ik ben van de heupjes! Intimi weten echter ook dat ondanks die heupjes mijn grootste distalent hoepelen is. Zelfs een jaar hoepel-les (true story! Ik ben dan ook niet afgehoepeld) heeft mij niet geholpen. Om die pijn nog even lekker her- te beleven heb ik me op gegeven om te hoepelen voor het goede doel! Wil je me steunen? Kom dan vooral niet kijken, maar doneer doekoes (voel je niet verplicht though!!).

Hieronder lees je meer over het goede doel:

in 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig. Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.