Rabobank spint voor Sophia Kinderthoraxcentrum

Marco Janmaat

( Zondag 19 juni 2022 blok 2 12.00 - 14.00 uur | Member of team: Rabo Speed )

from €70 (100%)

Een klein wonder

In hartje Rotterdam worden in het Sophia Kinderthoraxcentrum wonderen verricht door het bieden van zorg aan kinderen met aandoeningen van het hart, de longen, de luchtwegen, het middenrif en de slokdarm. Met een aantal collega's van Rabobank KYC Change & Support spin ik op zondag 19 juni 2022 mee voor het Sophia Kinderthoraxcentrum!

En over wonderen gesproken: ik heb wel een klein wonder nodig om ruim 2 uur op een spinfiets goed door te komen... Steun je mij, maar natuurlijk vooral het kinderziekenhuis(!), met een kleine donatie? Bedankt!!

Waar draagt jouw donatie aan bij?

We zamelen geld in voor een “Fit & Fun Centrum” in het Sophia kinderziekenhuis. Spelen en sporten met leeftijdsgenootjes is ontzettend belangrijk voor kinderen. Het stimuleert de gezondheid van hart, longen en spieren, maar ook een gezonde groei en ontwikkeling. Als sporters weten jullie hoe belangrijk een gezonde levensstijl is. Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven.

Prachtig initiatief toch?

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more