Ultieme uitdagingen voor het Sophia!

Dit is de actie van Martine Versluis

( Zaterdag 16 februari 2019 blok 3: 17.00-20.00 )

van totaal € 2.304 (55%)
Nog te gaan

Dit jaar ga ik tot 2 maal toe de grenzen van mezelf opzoeken om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het is toch verschrikkelijk als je kind (chronisch) ziek is? Daar wil je toch de allerbeste zorg voor?!

Mijn persoonlijke uitdagingen:
Op 8 en 9 september 2018 ga ik, samen met 3 vriendinnen, een Kennedymars lopen: de '80 van de Langstraat'. Dit houdt in dat we op 8 september om 20.00 uur gaan starten om 80 kilometer te gaan wandelen. We moeten binnen 20 uur gefinished zijn.

Op 16 februari 2019 ga ik, zoals de voorgaande jaren, weer meedoen aan de spinningmarathon. Ditmaal niet 3 uur, maar ik ga 3 blokken van 3 uur meedoen! Totaal 9 uur spinnen.

En de belangrijkste uitdaging: Ik zet me graag weer voor dit goede doel in en ik hoop op een recordopbrengst! 
Vorig jaar was het bedrag wat ik opgehaald had: €2304, dit bedrag wil ik graag weer evenaren en het liefst verhogen.

Natuurlijk zal ik bij/na de acties afgedraaid zijn, spierpijn hebben, moe zijn, enz. Maar dat is niets vergeleken bij de kindjes die een (chronische) ziekte onder de leden hebben.

HELPT U MEE? HARTELIJK DANK!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.