Ultieme uitdagingen voor het Sophia!

Martine Versluis

( Zaterdag 16 februari 2019 blok 3: 17.00-20.00 )

from € 2.304 (252%)
Fundraising page closed

Dit jaar ga ik meerdere malen de grenzen van mezelf opzoeken om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het is toch verschrikkelijk als je kind (chronisch) ziek is? Daar wil je toch de allerbeste zorg voor?!

Mijn persoonlijke uitdagingen:

Op 16 februari 2019 ga ik, zoals de voorgaande jaren, weer meedoen aan de spinningmarathon voor het Sophia Kinderziekenhuis. Ditmaal niet 3 uur, maar ik ga 3 blokken van 3 uur meedoen! Totaal 9 uur (!) spinnen.

Op 8 en 9 september 2018 heb ik, samen met 3 vriendinnen, een Kennedymars gelopen: de '80 van de Langstraat'. Dit hield in dat we op 8 september om 20.00 uur zijn gestart om 80 kilometer te gaan wandelen. We moesten binnen 20 uur gefinished zijn, dat is gelukt binnen 16 uur. Een uitgebreid verslag hiervan vindt u in de nieuwsberichten hieronder.

Tijdens de Warandeloop ga 3 dagen achtereen meedoen aan een hardloopevenement.
Maar ook zal ik tussendoor nog aan meerdere evenementen deelnemen, grootschalig en kleinschalig. Hardlopen, fietsen, wandelen, maar ook zal ik een nieuwjaarsduik doen op 01-01-2019.

En de uitdaging van volgend jaar zal ik ook weer herpakken: vogelvoerpoppetjes maken en verkopen. Ze zijn te bestellen via: 06-12822204 of via martinevoorsophia@gmail.com of een bericht onderaan deze pagina. Dit jaar kosten ze €3,50 per stuk.

En de belangrijkste uitdaging: Ik zet me graag weer voor dit goede doel in en ik hoop op een recordopbrengst! 
Vorig jaar was het bedrag wat ik opgehaald had: €2304, dit bedrag wil ik graag ruim overtreffen. Dit jaar ga ik voor een recordopbrengst van minimaal €3000!

Natuurlijk zal ik bij/na de acties afgedraaid zijn, spierpijn hebben, moe zijn, enz. Maar dat is niets vergeleken bij de kindjes die een (chronische) ziekte onder de leden hebben.

HELPT U MEE? HARTELIJK DANK!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.