Ik sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Merlijn Hoftijzer

( Zaterdag 18 september 2021 blok 3 15.00 - 17.30 uur | Member of team: Trappen voor Julot )

Qr
from € 500 (633%)

Eerder dit jaar lag mijn kleine meisje Julot op de Neonatologie Intensive Care van het Sophia Kinderziekenhuis. Daar hebben wij mogen ervaren hoe belangrijk en complex de zorg voor een pasgeboren kindje en de ouders is. Nu, met 11 vrienden, is het de beurt aan ons om iets terug te doen voor Sophia! Wij gaan de strijd aan voor het Moeder en Kind Centrum! Help jij ons om onze doelen te halen?!

 

In het geval dat het evenement niet door kan gaan i.v.m. Covid-19 beperkingen dan zal ons team van Breda naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam fietsen en terug. Hoe dan ook, wij bikkelen voor het Moeder en Kind Centrum!

 

In 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig. Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.