Drie uur spinning voor het Sophia Kinderziekenhuis

Dit is de actie van Michelle Verweijen

( zondag 11 maart blok 3: 17.00-20.00 | Lid van team: ICK/ICN Sophia )

Normal 23d111a9ed43b5073c0f68158832b27c94b86df1
van totaal € 250 (85%)

In het dagelijks leven werk ik met kinderen. Van nature bewegen kinderen graag. Die ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid van bewegen, geldt niet voor alle kinderen. Dit jaar fietsen wij voor kinderen met ernstige darmaandoeningen. Deze kinderen kunnen bijvoorbeeld in de darmen onvoldoende voedingsstoffen opnemen, met erge gezondheidsproblemen (pijnen, groei, welbevinden) en afhankelijkheid van sondevoeding als gevolg. 

Ik gun alle kinderen een zo gezond mogelijke jeugd! En daarom fiets ik voor Sophia! Draag jij bij aan het verbeteren van de toekomst van kinderen met chronisch darmfalen? Alle donaties worden ingezet voor onderzoek met als doel meer kinderen passend te behandelen.

Een kort filmpje en tekst over dit onderwerp en Sporten voor Sophia vind je hier: https://www.sportenvoorsophia.nl/

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.