Ik sport mee voor het Sophia Kinderthoraxcentrum, So Fit & Fun Centrum

Nicole Buissing

( Zondag 19 juni 2022 blok 2 12.00 - 14.00 uur | Member of team: All Human )

from €500 (114%)

Ook goede voornemens voor juni 2022?


Ik sport heel hard voor MC Sophia om samen met alle deelnemers en donateurs aan het spinning event op 18 juni, een belangrijk onderdeel van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ te realiseren.

Dit centrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen worden spelenderwijs getest in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven. Een prachtig initiatief dat ik graag samen met jou wil gaan realiseren

Mijn wens in 2022 is een bijdrage voor deze kinderen te ontvangen. Wie doneert met het leukste bericht, ontvangt persoonlijk met een zoen van mij, het bronzen beeldje Sophietje dat ik in 2019 mocht ontvangen.

Heb jij al een goed doel voor 2022?

Je hoeft alleen de link https://www.sportenvoorsophia.nl/actie/nicole-buissing-2 aan te klikken.

Dank je wel voor de geweldige bijdrage!

Een liefdevolle zomer,

Nicole

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more