Ik zet mij in voor het Sophia

Dit is de actie van Olaf Poot

( Vrijdag 15 februari 2019 19.00-21.00 | Lid van team: Team Agium )

van totaal € 65 (1907%)

Het Erasmus MC-Sophia heeft alles in huis om onze kinderen de beste zorg te bieden. Het is een innovatief kinderziekenhuis, dat al meer dan 150 jaar bestaat. Om het Sophia te ondersteunen ga ik 15 februari samen met Agium Finance & Control fietsen voor Sophia met als doel om geld in te zamelen voor  kinderen met een chronische (langdurige) ziekte. In Nederland gaat het om 14% van de kinderen en jongeren onder de 18 jaar, dat zijn maar liefst 500.000 kinderen. Deze kinderen sporten en bewegen minder omdat ze zich fysiek beperkt voelen en angstig zijn.

Omdat wij ook de ambities van deze kinderen willen realiseren ondersteunen wij dit initiatief. Middels onderstaande link kan je mij helpen via een donatie. Alle hulp is welkom!

 

Groet Olaf

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.