I want your money! (for a good cause (not myself))

Renske Van der Voet

( zaterdag 19 september blok 1: 14.00-15.00 | Member of team: SoVIa )

Normal 8cc380473340c8c6b969826ee9c71f63fcaca0a6
Qr
from € 1.750 (91%)

Eindelijk! Hoepelskills blijken een maatschappelijk belang te kunnen dienen. Om het Sophia Kinderziekenhuis te ondersteunen, ga ik op 19 september een uur lang hoepelen. Dat doe ik niet alleen, maar in teamverband met familie, collega's en vrienden die ik daartoe onder druk heb gezet. Jij kunt ons helpen door ook mee te sponsoren! Mocht je mij te irritant competitief vinden, maar wel het goede doel willen steunen dan kun je ook onze groep (SoVIa) of de individuele teamleden individueel sponsoren. 

In 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig. Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.