Opgeven is geen optie!

Rianne Burggraaf

( Zondag 16 februari 2020 - blok 3: 14.45-17.15 uur | Member of team: Just a Silly team  )

from € 3.250 (107%)
Fundraising page closed

3x is scheepsrecht!! Voor de laatste keer (vanwege eigen gezondheid) zet ik 16 febr. alles op alles en ga ik nog 1x mee doen met deze fantastische marathon, dit jaar spinnen we voor het Sophia Kinderhersencentrum zo helpen we mee om het kinderhersenlab te realiseren. Ik wil mijn steentje bijdragen om 2.5uur te spinnen en proberen voor de 3e keer een schitterend mooi bedrag op te halen, want NIEMAND wil zieke kindjes en iedereen zou alle hulp willen als de kindjes wel ziek zijn echt alle hulp die er is!! Met dit doel is er steeds meer hulp te bieden en kan het Sophia de kwaliteit van de levens van de kindjes meer en meer verbeteren.

2018 was mijn opgehaalde bedrag €1540,- 2019 was mijn opgehaalde bedrag €1600,-

We zijn dit jaar al een stuk verder en dat is werkelijk FANTASTISCH!! Omdat het mn laatste keer is probeer ik er alles uit te halen, want als er ooit wat met mijn eigen kind zou zijn zou ik ook alle hulp op de wereld willen, maar dan moet het wel beschikbaar zijn en daar kunnen we nu ons steentje aan bijdragen

 

♡♡ Alle donateurs ontzettend bedankt♡♡

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.