Ik zet mij in voor het Sophia

Dit is de actie van Rianne van der Linden

( Vrijdag 15 februari 2019 19.00-21.00 | Lid van team: Farm Frites )

van totaal € 250 (450%)

Met plezier kijk ik terug op mijn jonge jaren waarbij het enige lichamelijke probleem wat zich voorgedaan heeft een gebroken arm is geweest.

Na mijn bezoek aan het Sophia kinderziekenhuis enkele maanden geleden vanwege de opname van het 2 maanden jonge zoontje van mijn goede vriendin werd ik geconfronteerd met kinderen die hun jeugd niet zonder lichamelijke zorgen ervaren.

Dat (jonge) kinderen in het ziekenhuis moeten liggen is al erg genoeg, laten we er dan voor zorgen dat deze kinderen hier ook geluksmomentjes mogen ervaren, hoe klein deze ook zijn.

 

Mijn conditie is slecht en het spinnen zal veel ‘pijn’ gaan doen.  Deze pijn staat echter in geen verhouding met de pijn van de kinderen die met ziekte geconfronteerd worden!

 

Wil jij mij sponsoren om de kinderen een steuntje in de rug te geven?

 

Mijn dank is groot!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.