Ik sport mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

Sandy Wolfs

( zaterdag 19 september blok 2: 15.30-16.30 )

Normal 0c06bb8d3d0636c70875a20cdddf423752c1afd4
from € 100 (335%)
Closed

In 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum.

De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig.

Ik persoonlijk ben het Sophia zeer dankbaar want ook ik samen met mijn man en dochter, nu inmiddels 17 jarige gezonde dochter, hebben ervaren wat het Sophia kan betekenen. Onze dochter heeft intensieve ( 24 uur 1 op 1) en hoog specialistische zorg na haar geboorte gekregen bij het Sophia. En ook de warme zorg voor de zeer jonge pasgeborenen en hun ouders is ons altijd bijgebleven. Als zij er niet waren geweest dan hadden wij onze dochter niet groot zien worden naar de prachtige vrouw die zij inmiddels is.

Enorm dankbaar🙏.

Binnenkort zal zij opgeroepen worden voor de allerlaatste following up!

Ze was destijds een (medisch) wondertje maar zou ws niet zo succesvol behandeld zijn als het niet zou gaan om zo een betrokken team van specialisten. Die echt alles doen met zo'n enorm geloof om de jong geborene beter te maken. Alles afgezet tegen veelal verdrietige maar ook realistisch sceanarios. Maar vooral het lef hebben om alles te proberen.............. Daar werken we heel graag aan mee want als er maar een klein beetje informatie bijdraagt aan de gezondheid van een nieuw leven dan is dat ons doel. Want wij zijn alle ouders en kinderen dankbaar die ons voorgegaan zijn❣

Onderzoek, informatie verzamelen, kost geld en wil heel graag mijn bijdragen leveren. Ik ga hoepelen voor het Sophia en aan jou de vraag sponsor jij mij?

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.