Ik fiets voor het Sophia

Martin Smit

( Zondag 17 februari 2019 blok 3: 17.00-20.00 | Member of team: Gemini Schoonmaakgroep )

Normal 01ee428e5771b351a15c5aaabcabcbea5ca330ae
from € 500 (84%)
Fundraising page closed

17 februari, van 13:00 tot 16:00 ga ik fietsen voor de kindertjes van Sophia.

Dat fietsen is niet mijn hobby maar ik heb het er graag voor over als dat bijdraagt aan een beter leven voor al die kindertjes die het minder getroffen hebben. Ik heb een gezonde zorgeloze jeugd als vanzelfsprekend gevonden en nooit over nagedacht hoe het zou zijn geweest als ik minder geluk had gehad. De kindertjes in het Sophia kinderziekenhuis hebben minder geluk gehad.

Met mijn fietsprestatie kan ik een bijdrage leveren. MAAR NIET ZONDER HULP.  Vragen om geld is nooit leuk maar daar moet ik me maar overheen zetten in het belang van al die zieke kinderen.

Dus heel simpel: wie wil mij sponseren?

Ik ga dus tijdens het grote evenement in Rotterdam 3 uur lang spinnen als tegenprestatie. Dat heb ik vorig jaar ook gedaan dus ik weet wat me te wachten staat🚵🏽‍♂️. 

Behalve doneren kan je jezelf ook opgeven en fietsen voor dit goede doel.

HELP mij en daarmee die lieve kindertjes 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.