Sporten voor Sophia & Buidelen met Vos

Thomas “Papa Vos” Van Steenbergen

( Zaterdag 18 juni 2022 blok 2 12.00 - 14.00 uur )

from €2.000 (98%)
Op 18 juni, vlak voor de uitgerekende datum van 22 juni van onze zoon Vos, gaan papa en mama meedoen aan fietsen voor Sophia. Hierbij gaan we twee uur lang fietsen op een hometrainer om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel het opzetten van een sportcentrum in het Sophia voor patiëntjes. Heel belangrijk, want sporten is niet altijd makkelijk maar wel ontzettend goed voor patiëntjes met bv long- of hartziekten. En omdat jij ernstige bpd (https://www.longfonds.nl/longziekten/bpd) hebt als gevolg van jouw extreme vroeggeboorte zal dat ook voor jou gelden. 
 
Dus lieve lezer, hopelijk wil jij ook doneren voor dit goede doel. En om het extra leuk voor Vos te maken gaan papa en mama voor elke 20 euro die gedoneerd wordt een uur met jou buidelen namens de donateur! Ons doel is om samen minimaal €2,000 euro op te halen en dus 100 buideluren met jou te verdienen 🥰


**meer weten over hoe het met Vos gaat**

https://docs.google.com/document/d/16XFpSR2Dc5J3ytGYkhq95ZKZj99QJwmig6zmLta8fCw/mobilebasic 

**verdere info Sophia Kinderziekenhuis**
Samen met alle deelnemers en donateurs wil ik het Kinderthoraxcentrum steunen. Dit centrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Voor kinderen met een chronische ziekte aan het hart, of de longen is sporten minder vanzelfsprekend, maar juist extra belangrijk. Om hen met een gerust hart te laten bewegen willen de specialisten van het Kinderthoraxcentrum het ‘So Fit & Fun Centrum’ realiseren om te kijken wat er buiten de beperkingen van deze kinderen wél mogelijk is. De kinderen zullen spelenderwijs getest worden in een leuke activerende ruimte waar broertjes en zusjes ook welkom zijn. Naast fietsen en loopbanden is er onder meer een springkussen te vinden en zorgen virtual reality en games voor een leuke ervaring. Voor ieder kind wordt een op maat beweeg- en leefstijl programma gemaakt. Zo wil men de inspanningscapaciteit van deze kinderen verbeteren en hen vertrouwen en vooral plezier in spelen en sporten geven. Een prachtig initiatief dat ik graag samen met jou wil gaan realiseren. Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more