Evenementen


Sportief inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis!
Wil jij je op een sportieve manier inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis, dan kan dit op verschillende momenten en met diverse sporten.

Op zaterdag 19 september organiseren we een nieuw evenement; Hoelahoepen voor Sophia. Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit. Iedereen kan hoepelen leren. Hoelahoepen brengt iedereen in no-time in beweging. Kom jij mee met ons mee hoepelen?

Op zaterdag 14 november wordt Zwemmen voor Sophia georganiseerd in het Zwemcentrum Rotterdam. Neem jij een duik in het diepe en haal jij zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Moeder & Kind Centrum?

Op 12, 13 en 14 februari 2021 staat de 30ste editie van Sporten voor Sophia op de agenda en kun je je in het zweet werken op de spinningfiets. Momenteel houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten en zijn we aan het kijken naar een eventuele aangepaste editie van Sporten voor Sophia. 

Met welke sport je ook deelneemt, het maakt voor ons eigenlijk niet uit. We zijn enorm blij met alle sportieve, enthousiaste acties en deelnames en zijn trots om alle deelnemers te zien die zich in het zweet werken voor de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar wordt er gesport voor het Moeder & Kind Centrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Meer informatie vind je hier.

Mocht je interesse hebben om een nieuwe, sportieve actie op te zetten voor Stichting Vrienden van het Sophia, laat ons dit dan zeker weten. Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via sporten@vriendensophia.nl