Evenementen


Sportief inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis!
Wil jij je op een sportieve manier inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis, dan kan dit op verschillende momenten en met diverse sporten.

Hardloopfans opgelet! 'Ren je Rot voor Sophia' in de week van 1 t/m 6 juni, individueel of samen kun je kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer. Via een hardloop app worden de gelopen tijden en een klassement bijgehouden. wie wordt de snelste die zich in het zweet rent voor het Sophia Kinderziekenhuis?

Op 18 en 19 september 2021 staat de 30ste editie van Fietsen voor Sophia in Topsportcentrum Rotterdam op de planning. Inschrijven is  nog steeds mogelijk. Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus in de gaten.

Voor de deelnemers van Zwemmen voor Sophia hebben wij goed nieuws, want samen met het Zwemcentrum Rotterdam hebben we een nieuwe datum gevonden voor de al twee keer eerder verschoven editie. Deze nieuwe datum is zaterdag 2 oktober 2021.

Afgelopen september hebben we voor de eerste keer een coronaproof evemement georganiseerd; Hoelahoepen voor Sophia. Dit bleek een groot succes, waardoor wij ook in 2021 op zaterdag 25 september dit toffe evenement opnieuw gaan organiseren!

Voldoende bewegen is ook in tijden van corona heel belangrijk. Nu de maatregelen langer duren zijn wij op zoek gegaan naar een leuke sportieve activiteit waar iedereen aan mee kon doen en vond tijdens het afgelopen Paasweekend deze nieue, virtuele actie ‘Rondje voor Sophia’ plaats. Geheel coronaproof, sportief en leuk voor het hele gezin!

Met welke sport je ook deelneemt, het maakt voor ons eigenlijk niet uit. We zijn enorm blij met alle sportieve, enthousiaste acties en deelnames en zijn trots om alle deelnemers te zien die zich in het zweet werken voor de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar wordt er gesport voor het Moeder & Kind Centrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Meer informatie vind je hier.

Mocht je interesse hebben om een nieuwe, sportieve actie op te zetten voor Stichting Vrienden van het Sophia, laat ons dit dan zeker weten. Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen. Neem bij vragen of opmerkingen contact op met Mariska via sporten@vriendensophia.nl