Evenementen


Sportief inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis!
Wil jij je op een sportieve manier inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis, dan kan dit de komende tijd op verschillende momenten en met diverse sporten.

Als eerste evenement vindt op zondag 6 oktober 2019 de Harbour Run Rotterdam plaats, waarbij het Sophia als goed doel is betrokken in een samenwerking. Op 14, 15 en 16 februari 2020 staat de 29ste editie van Sporten voor Sophia op de agenda en kun je je in het zweet werken op de spinningfiets. Uiteraard wordt er in 2020 ook gezwommen voor het Sophia, de datum van dit evenement volgt later.

Met welke sport je ook deelneemt, het maakt voor ons eigenlijk niet uit. We zijn enorm blij met alle sportieve, enthousiaste acties en deelnames en zijn trots om alle deelnemers te zien die zich in het zweet werken voor de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar wordt er gesport voor de realisatie van een nieuw te openen Kinderhersencentrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Meer informatie hierover vind je hier.

Mocht je interesse hebben om een nieuwe, sportieve actie op te zetten voor Stichting Vrienden van het Sophia, laat ons dit dan zeker weten. Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via sporten@vriendensophia.nl

Agenda
6 oktober Harbour Run Rotterdam                   RDM Onderzeebootloods
14 februari Bedrijven Sporten voor Sophia      Topsportcentrum Rotterdam
15 februari Sporten voor Sophia                       Topsportcentrum Rotterdam
16 februari Sporten voor Sophia                       Topsportcentrum Rotterdam
Medio april Aquafun voor Sophia                      Zwemcentrum Rotterdam
Media april Banenzwemmen voor Sophia        Zwemcentrum Rotterdam