Evenementen


Sportief inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis!
Wil jij je op een sportieve manier inzetten voor het Sophia Kinderziekenhuis, dan kan dit op verschillende momenten en met diverse sporten.

Op 12, 13 en 14 februari 2021 staat de 30ste editie van Fietsen voor Sophia op de agenda en kun je je in het zweet werken op de spinningfiets. Dit evemement vindt plaats in Topsportcentrum Rotterdam. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die op dit moment gelden, zijn wij ook bezig met een alternatief voor een later tijdstip in hetg voorjaar van 2021. 

Helaas is Zwemmen voor Sophia wat gepland stond in november geannuleerd i.v.m. de coronamaatregelen. Dit wordt georganiseerd in het Zwemcentrum Rotterdam. We hopen zo snel mogelijk met hen tot een nieuwe datum in het voorjaar van 2021 te komen. Houd hiervoor deze pagina in de gaten.  

Op zaterdag 19 september hebben we Hoelahoepen voor Sophia georganiseerd en is er ruim 38.000 euro opgehaald voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. In 2021 gaan we opnieuw hoepelen! Een datum en locatie volgt later.

Met welke sport je ook deelneemt, het maakt voor ons eigenlijk niet uit. We zijn enorm blij met alle sportieve, enthousiaste acties en deelnames en zijn trots om alle deelnemers te zien die zich in het zweet werken voor de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar wordt er gesport voor het Moeder & Kind Centrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Meer informatie vind je hier.

Mocht je interesse hebben om een nieuwe, sportieve actie op te zetten voor Stichting Vrienden van het Sophia, laat ons dit dan zeker weten. Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen. Neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via sporten@vriendensophia.nl