Faciliteiten


Locatie
Sporten voor Sophia vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam en is te vinden op het volgende adres:

Topsportcentrum Rotterdam
van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam

Parkeren
Er is ruim voldoende gelegenheid om gratis te parkeren en de locaties zijn allemaal op steenworp afstand van Topsportcentrum Rotterdam. Parkeermogelijkheden zijn o.a. op P6, Industrieterrein Stadionweg of de Olympiaweg. Wij adviseren je om te parkeren op één van de hierboven aangegeven locaties. Er zijn op P6 zes mindervalide parkeerplaatsen. Voor fietsen en scooters is er een stalling aanwezig.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam CS: tramlijn 23, richting Beverwaard, halte Feyenoord (de reistijd bedraagt ongeveer 25 minuten).

Raadpleeg de reisplanner van de RET voor actuele reisinformatie.

Met de auto
* Vanuit de richting Amsterdam / Den Haag: Rijksweg A13 (Den Haag richting Rotterdam) > A20 (richting Gouda) > A16 (richting Dordrecht). Rechter rijbaan aanhouden, over Van Brienenoordbrug > afslag Rotterdam-Feijenoord. Volg borden P2.

* Vanuit de richting Utrecht: Rijksweg A20 (Gouda richting Hoek van Holland) > A16 (richting Dordrecht). Rechter rijbaan aanhouden, over Van Brienenoordbrug > afslag Rotterdam-Feijenoord. Volg borden P2.

* Vanuit de richting Breda: Rijksweg A16 (richting Rotterdam), Ring Oost, afslag 24 Rotterdam Feijenoord. Volg borden P2.

Kleedkamers, douches en toiletvoorzieningen
Bij Topsportcentrum Rotterdam is de mogelijkheid om gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Er zijn er voldoende toiletten aanwezig, waar tevens de bidon gevuld kan worden. Ook is er tijdens de spinningblokken gezorgd voor een bidon-vul-service. 

Startbewijs
Hou bij binnenkomst jouw startbewijs bij de hand (geprint of op je mobiel), zo kunnen wij zorgen voor een snelle doorstroom.

Kluisjes
Bij Topsportcentrum Rotterdam zijn geen kluisjes aanwezig. Persoonlijke spullen van de deelnemers mogen mee de zaal in en kunnen geplaatst worden op tafels. Wij adviseren echter wel om alle onnodige waardevolle spullen thuis te laten. 

Eten en drinken
Voor de deelnemers wordt er tijdens het spinnen gezorgd voor een hapje en een drankje. Kom je als toeschouwer kijken? Dan kan je bij het Sportcafe van het Topsportcentrum Rotterdam terecht, let wel op er kan enkel per pinpas worden betaald in Topsportcentrum Rotterdam. Cash betalingen zijn dus niet mogelijk.

Goodiebag
Elke deelnemer krijgt als dank voor zijn of haar inzet een mooie goodiebag, deze goodiebags hangen bij binnenkomst aan het stuur van de spinningfiets. De goodiebag wordt mede mogelijk gemaakt door Compacon, Vrumona, Dirk van den Broek, Mondelez, DagjeWellness.

Massage
Heerlijk genieten van een massage na het spinnen? Dat kan! In Topsportcentrum Rotterdam bieden wij gratis massage aan voor deelnemers. Last van een spiertje of kramp? Dan staat het massageteam klaar voor u.
 

Merchandise
Tijdens Sporten voor Sophia is het mogelijk om bij de infobalie onze merchendise aan te schaffen. Wij zullen onder andere bidons, aapjes en de allernieuwste Sophia pop verkopen. Onze voorkeur gaat uit naar pinnen.