Fietsen voor Sophia


Locatie
Fietsen voor Sophia vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam op het volgende adres:

Topsportcentrum Rotterdam
van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam

Parkeren
Er is ruim voldoende gelegenheid om gratis te parkeren en de locaties zijn allemaal op steenworp afstand van Topsportcentrum Rotterdam. Parkeermogelijkheden zijn o.a. op P6, Industrieterrein Stadionweg of de Olympiaweg. Wij adviseren je om te parkeren op één van de hierboven aangegeven locaties. Er zijn op P6 zes mindervalide parkeerplaatsen. Voor fietsen en scooters is er een stalling aanwezig.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam CS: tramlijn 23, richting Beverwaard, halte Feyenoord (de reistijd bedraagt ongeveer 25 minuten).

Raadpleeg de reisplanner van de RET voor actuele reisinformatie.

Met de auto
* Vanuit de richting Amsterdam / Den Haag: Rijksweg A13 (Den Haag richting Rotterdam) > A20 (richting Gouda) > A16 (richting Dordrecht). Rechter rijbaan aanhouden, over Van Brienenoordbrug > afslag Rotterdam-Feijenoord. Volg borden P2.

* Vanuit de richting Utrecht: Rijksweg A20 (Gouda richting Hoek van Holland) > A16 (richting Dordrecht). Rechter rijbaan aanhouden, over Van Brienenoordbrug > afslag Rotterdam-Feijenoord. Volg borden P2.

* Vanuit de richting Breda: Rijksweg A16 (richting Rotterdam), Ring Oost, afslag 24 Rotterdam Feijenoord. Volg borden P2.

Kleedkamers, douches en toiletvoorzieningen
Gebruik van de kleedkamers en douches is mogelijk. Er zijn voldoende toiletten aanwezig, waar tevens de bidon gevuld kan worden. 

Startbewijs
Houd bij binnenkomst jouw startbewijs (geprint of op je mobiel) bij de hand. Dit zorgt voor een snelle doorstroom.

Kluisjes
Bij Topsportcentrum Rotterdam zijn geen kluisjes aanwezig. Persoonlijke spullen van de deelnemers mogen mee de zaal in en kunnen geplaatst worden op tafels. Wij adviseren echter wel om alle onnodige waardevolle spullen thuis te laten. 

Eten en drinken
Voor de deelnemers wordt er tijdens het spinnen gezorgd voor een banaan, krentenbol, reep, sportdrankje en voldoende water. Samen met vrijwilligers zorgen wij tijdens het fietsen voor een bidon-vul-service. 

Aandenken
Elke deelnemer krijgt als dank voor de inzet een special Sophia speldje. . 

EHBO
Er is een EHBO-team aanwezig voor eventuele medische problemen. Deze loopt rond in de zaal. 
 

Merchandise
Tijdens Sporten voor Sophia is het mogelijk om bij de infobalie onze merchandise aan te schaffen. Wij zullen onder andere bidons, Superaapjes en Sophia poppen verkopen. Onze voorkeur gaat uit naar pinnen. Er is geen contant wisselgeld aanwezig.

Toeschouwers
Kom gezellig kijken! Nodig je vrienden en familie uit om je vanaf de tribune aan te moedigen.
Voor kinderen hebben wij een aantal gehoorbeschermers te leen, want het volume in de zaal voor de fietsers is redelijk hoog. Vraag erom bij de balie bij de entree.