Ik sport mee voor kinderen met een zeldzame ziekte!

Debbie Timmermans

( Zaterdag 11 februari blok 4: 19.00-21.00 uur - Het 'foute' blok | Member of team: Sporty Girls & Co )

from €70 (250%)
Still to go

Samen met alle deelnemers en donateurs van Fietsen voor Sophia 2023 steun ik het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Maar liefst 1 miljoen Nederlanders krijgt in hun leven te kampen met een zeldzame ziekte. Zo’n 80% daarvan betreft kinderen. Er zijn meer dan 7000 zeldzame ziekten in kaart gebracht, waarvan de meeste erfelijk of aangeboren zijn. Veel van deze aandoeningen zijn bij artsen onbekend. Mede daardoor is een vroege herkenning lastig wat vaak leidt tot een late diagnose. Daarnaast is er voor veel van deze ziekten nog geen behandeling beschikbaar die leidt tot genezing. Daar moeten we iets aan doen en daarom sport ik mee tijdens Fietsen voor Sophia 2023!

Mijn eigen ervaring met het Sophia kinderziekenhuis start 17 jaar geleden toen mijn zoon Finn is geboren. Hij werd geboren met een schisis en is inmiddels 4 keer geopereerd. Toen zijn 18e jaar is hij onder controle bij het schisisteam. In mijn beroep als Leerkracht kom ik ook kinderen tegen die zijn betrokken bij het Sophia kinderziekenhuis. Dit jaar zit er een lief wijfie in mijn groep die al heel wat uurtjes in dit ziekenhuis heeft doorgebracht en nog steeds onderzoekjes en controles doormaakt. Het doneren van extra geld voor dit ziekenhuis en deze kinderen blijft erg belangrijk! 

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more