Ik fiets mee voor kinderen met een immuunziekte

Joselien Simons

( Zondag 3 maart blok 2: 13.30-16.30 uur (3 uur) | Member of team: De doorzetters )

from €550 (108%)
Still to go

Tijdens Fietsen voor Sophia 2024 ga ik mij inzetten voor kinderen met een immuunziekte. Ik doe voor de vierde keer mee. Helaas zonder mijn vriendin Kelly, dus deze is ook een beetje voor haar! Maar wel samen met mijn fietsmaatje Heleen, mijn moeder en mijn broertje Maarten!

Het hebben van een immuunziekte beperkt veel kinderen in de dagelijkse activiteiten zoals sporten en naar school gaan. Daarnaast kan het leven met zo’n chronische ziekte angst, depressie of zelfs gedragsproblemen veroorzaken. Er bestaan veel verschillende immuunziekten en het stellen van de juiste diagnose en het vinden van de beste behandeling kan lang duren. Er is een innovatief eiwit-analyseapparaat dat met de analyse van één kleine druppel bloed de oplossing kan bieden. Het Sophia Kinderziekenhuis heeft de wens om dit apparaat zelf aan te schaffen. Als eerste kinderziekenhuis in Nederland.

Ik spring op de fiets om deze wens in vervulling te laten gaan! En ik draag het Sophia nog steeds een warm hart toe na al die jaren dat Maarten er bij oncologie kwam. Steun jij mijn actie? Elk bedrag is welkom! Alvast bedankt!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more