Ik fiets mee voor kinderen met een auto-immuunziekte

Martine Versluis

( Zaterdag 2 maart blok 4: 19.00-21.00 uur - Het 'foute' blok: Fout in fluor! | Member of team: TeamMiez )

from €70 (5347%)
Still to go

Het is weer zover! We gaan er weer alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis! en dit keer voor kinderen met een auto-immuunziekte.

Ook dit jaar ga ik weer 2 blokken, dus totaal 5 uur meefietsen. Nu al zin in! Tijdens het eerste blok zullen ook mijn 2 dochters, Iselle (15) en Zarah (13) meefietsen!

Het hele jaar door probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen door spullen te bedrukken en spullen te maken en die te verkopen. Kijk ook eens op mijn Facebook- en Instagrampagina's om een indruk te krijgen van alles wat ik doe. Zoek op CreaTinuz of MartineVoorSophia.

Inmiddels ben ik ook alweer druk met de verkoop van de beroemde vogelpoppetjes. Ze kosten nog steeds €4,50. Stuur gerust een bericht naar 06-12822204 om deze te bestellen.

Tijdens Fietsen (en tijdens het vrijwilligerswerk) voor Sophia 2024 ga ik mij inzetten voor kinderen met een auto-immuunziekte. Het hebben van een auto-immuunziekte beperkt veel kinderen in de dagelijkse activiteiten zoals sporten en naar school gaan. Daarnaast kan het leven met zo’n chronische ziekte angst, depressie of zelfs gedragsproblemen veroorzaken. Er bestaan veel verschillende auto-immuunziekten en het stellen van de juiste diagnose en het vinden van de beste behandeling kan lang duren. Er is een innovatief eiwit-analyseapparaat dat met de analyse van één kleine druppel bloed de oplossing kan bieden. Het Sophia Kinderziekenhuis heeft de wens om dit apparaat zelf aan te schaffen. Als eerste kinderziekenhuis in Nederland.

Ik spring op de fiets om deze wens in vervulling te laten gaan! Steun jij mijn actie? Alvast bedankt!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more