Harbour Run Rotterdam


Ren mee en trotseer de obstakels in de Rotterdamse haven!

Op zondag 3 oktober 2021 kun je tijdens de achtste editie van de Harbour Run Rotterdam diverse havenloodsen, de woonwijk van de havenbaron en grote vrachtschepen tegenkomen. En vergeet niet de vele obstakels die je moet trotseren. Na afloop voel je je een echte overwinnaar en helemaal als je je ook nog eens kunt inzetten om zoveel mogelijk donaties op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Ren jij ook mee? 

 

 

 

 

 

 

Wat is het?
De obstacle run dwars door de Rotterdamse haven, door harde werkers voor harde werkers.

Waar is het?
De Rotterdamse havenbedrijven stellen speciaal voor deze obstacle run hun terreinen open voor de Harbour Runners. Je rent dwars over haventerreinen en kades, langs schepen, kranen, containers en door havenloodsen.

Welke afstanden?
Iedereen kan meedoen, want er is een 6 en 10 kilometer afstand. De route van de kortere afstand is onderdeel van het 10 kilometer parcours, maar je rent een stuk minder en je komt een aantal obstakels minder tegen onderweg.

Gerse obstakels?
De havenarbeiders en krachtpatsers maken het parcours ingewikkelder door het bouwen van verschillende obstakels. Stap in de schoenen van deze werkpaarden en maak het zware werk in de haven echt eens mee. Klim over containers, spring over hekken, klauter over stootkussens, hijs de zeilen en sjouw met zware gewichten. Dit zijn onderdelen van het parcours.

Kortom; meedoen aan de Harbour Run Rotterdam is een mega tof avontuur in de grootste containerhaven van Europa! Met je deelname steun je ook nog eens een mooi Rotterdams doel: Het Sophia Kinderziekenhuis!

Inschrijven kan via de organisatie van de Harbour Run Rotterdam. Ga hiervoor naar www.harbourrun.nl 
Zodra je bent ingeschreven kun je hier een eigen actiepagina aanmaken en zoveel mogelijk donaties verzamelen!