Hoelahoepen voor Sophia


Hoepel mee voor het Sophia Kinderziekenhuis!

Ben jij in deze coronatijd op zoek naar een activiteit waarbij je echt iets samen kunt doen en die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht tovert? En ook nog eens bijdraagt aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis?

Doe dan op zaterdag 19 september a.s. mee met ons nieuwe evenement; Hoelahoepen voor het Sophia. Een uur lang de heupen los voor het goede doel. 

Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit. Iedereen kan hoepelen leren. Hoelahoepen brengt iedereen in no-time in beweging. De activiteit wordt verzorgd door niemand minder dan Robin Hoop.

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan een uniek, nieuw tof evenement voor een mooi goed doel
  • Een uur lang een hoepel tot je beschikking
  • Heel veel plezier en gezelligheid!

Deelnemers die een donatiebedrag ophalen van minimaal 500 euro ontvangen een toffe Pink Velvet hoepel.

Deelnemers die een donatiebedrag ophalen van minimaal 1000 euro ontvangen een limited edition bronzen Sophietje beeldje.

Aanmelden als deelnemer

Elke deelnemer betaalt het inschrijfgeld van 10 euro en daarnaast vragen wij minimaal 40 euro donatiegeld bij elkaar te brengen. Uiteraard kun je als deelnemer zoveel donaties ophalen als mogelijk is. Alle donaties zijn zeer welkom! Inschrijven kan hier heel gemakkelijk. 

Programma

Op zaterdag 19 september zijn er drie startmomenten, waar in elk blok van één uur maximaal 100 deelnemers mee kunnen hoepelen. De tijden zijn als volgt:

Blok 1: 14.00 - 15.00 uur

Blok 2: 15.30 - 16.30 uur

Blok 3: 18.30 - 19.30 uur

Locatie

Het evenement vindt plaats op het Willemsplein (onderaan de Erasmusbrug, nabij Restaurant Prachtig) in Rotterdam. Een locatie waar we met 100 deelnemers voldoende ruimte hebben om 1,5 meter van elkaar af te staan én waar we een mooi uitzicht hebben op de Erasmubrug. Er is een aanmeldbalie en een kleine EHBO post aanwezig, er staat een podium en ook Robin Hoop zelf is met een verkoopstand aanwezig. Uiteraard zorgen wij er voor dat instructrice Robin over het gehele terrein goed te verstaan is door middel van het plaatsen van een geluidsinstallatie.