Hoelahoepen voor Sophia


Hoepel jezelf vrolijk én doe mee voor het Sophia Kinderziekenhuis!

Na de geslaagde eerste editie van dit corona proof evenement in september 2020 gaan we dit jaar opnieuw hoepelen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Doe op zaterdag 25 september mee met de tweede editie van 'Hoelahoepen voor Sophia'. Een uur lang de heupen losgooien voor het goede doel! Hiermee draag je bij aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Man, vrouw, jong, oud, fit of niet fit. Iedereen kan hoepelen leren. Hoelahoepen brengt iedereen in no-time in beweging. Binnen een uur leer je als deelnemer alle basisskills van het hoepelen en kun je met gemak de hoepel laten draaien rondom je heupen. Wees dus niet bang; vooraf hoef je zeker niet al te kunnen hoepelen. Je leert het ter plekke tijdens dit sfeervolle evenement.


Wat krijg ik als deelnemer?
Schrijf je nu in!
Je schrijft je in via de ‘Schrijf je in!’ button op de website. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Als doel staat een standaard streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving ingesteld. Dit bedrag kan je zelf aanpassen. Laat jouw deelname sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Kinderziekenhuis. Alle donaties, groot en klein, zijn zeer welkom!.

  • Deelname aan een uniek tof evenement voor een mooi goed doel
  • Je steunt met jouw deelname Sophia TV & Evenementen
  • Een uur lang een hoepel tot je beschikking
  • Instructies tijdens het gehele uur 
  • Je hoepelt jezelf vrolijk
  • Gegarandeerd heel veel plezier en gezelligheid

Deelnemers die een donatiebedrag ophalen van minimaal 1.000 euro ontvangen een toffe hoepel als cadeau.

Wil je meer informatie of hulp bij je inschrijving? Lees dan dit stappenplan door.

Schrijf je in met een Rotterdam Pas
Je kunt als Rotterdam Pas houder deelnemen met 50% korting! Bij toegang tot het evenement dien je wel je Rotterdam Pas mee te nemen, hier wordt op gecontroleerd. Kies bij je inschrijving voor inschrijven met de Rotterdam Pas, dan wordt de korting automatisch verrekend. 

Schrijf je in met een team
Je kunt ook deelnemen met een team, bijvoorbeeld met je vriendinnen,  collega's, zus of moeder. Er is geen minimum aantal deelnemers binnen een team. De teamcaptain maakt het team aan en andere deelnemers kunnen hier vervolgens bij aansluiten. Houd bij een teamdeelname ten alle tijden rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Programma
Op zaterdag 25 september zijn er drie tijdsblokken, waar in elk blok van één uur maximaal 75 deelnemers mee kunnen hoepelen. Bij je inschrijving kies je een tijdsblok die voor jou goed uitkomt. De tijden zijn als volgt:

Blok 1: 12.00 - 13.00 uur

Blok 2: 14.00 - 15.00 uur

Blok 3: 16.00 - 17.00 uur

Locatie
Het evenement vindt plaats op het Schouwburgplein in Rotterdam. Een locatie waar we met 75 deelnemers voldoende ruimte hebben om 1,5 meter van elkaar te staan. Er is een informatiebalie en een kleine EHBO post aanwezig, er staat een podium, wij zorgen voor een portable toilet en voldoende desinfectiezuilen. Uiteraard zorgen wij er voor dat de hoepel-instructrice over het gehele terrein goed te verstaan is door middel van het plaatsen van een geluidsinstallatie. 

Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor ‘Hoelahoepen voor Sophia’ en laat die heupen draaien!


Goed doel
Tijdens deze tweede editie zetten we ons in voor Sophia TV & Evenementen. Als een kind opgenomen wordt in een ziekenhuis is dat niet niks. Weg van huis en de vertrouwde omgeving. Sophia TV & Evenementen is in het leven geroepen om de kinderen in het Sophia voor even te laten vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn. Talrijke onderzoeken hebben duidelijk aangetoond dat afleiding bijvoorbeeld in de vorm van muziek of theater de patiënten ontspanning biedt, angst en pijn kan verminderen en zelfs de genezing kan bevorderen. Samen met jullie kunnen we deze activiteiten die zo belangrijk zijn voor de kinderen in het ziekenhuis mogelijk maken.

Terugblik editie 2020
Kijk de aftermovie terug van de eerste editie Hoelahoepen voor Sophia in september 2020!