Sporten voor Sophia 2022 verplaatst naar 18 en 19 juni

17 January 2022 17:09

Vanwege de aanhoudende maatregelen en onzekerheid omtrent het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om Sporten voor Sophia te verplaatsen naar een nieuwe datum. De data in maart is na goed overleg met onder meer het Topsportcentrum Rotterdam verschoven naar 18 en 19 juni 2022.

Gezien de verantwoordelijkheid die we als Stichting van het Sophia Kinderziekenhuis hebben, is maart op dit moment te vroeg om een evenement zoals Sporten voor Sophia te kunnen organiseren. Wij hopen dat vanaf aankomend voorjaar weer meer mogelijk is op het gebied van evenementen. Daarom gaan wij vol goede moed voorbereidingen treffen voor een geweldige editie van Sporten voor Sophia in juni.

Uiteraard hopen we dat we alsnog op jou als deelnemer mogen rekenen. Juist in deze tijd is jouw inzet onmisbaar. Mocht je op de nieuw gekozen data geen mogelijkheid zien tot deelname, dan kun je ons daarover informeren en overleggen we met jou of de donaties mogen blijven staan voor het Kinderthoraxcentrum van het Sophia Kinderziekenhuis.

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, kun je met ons delen door een e-mail te sturen naar sporten@vriendensophia.nl.

Bedankt voor je betrokkenheid en graag tot in juni 2022! We zien uit naar een onvergetelijke 31e editie.

Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!