Zaterdag 14 november 2020 - Banenzwemmen voor Sophia

 

Het evenement "Zwemmen voor Sophia" is in april uitgesteld vanwege het coronavirus. Zoals de maatregelen zich op dit moment ontwikkelen verwachten wij dat het zwemevenement dit najaar alsnog kan plaatsvinden. Samen met het Zwemcentrum Rotterdam zijn we tot een nieuwe datum gekomen: Zaterdag 14 november 2020.

Er is dus weer de mogelijkheid om je op sportieve wijze in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis. Er worden twee onderdelen georganiseerd; Banenzwemmen en Aquasporten in het Zwemcentrum Rotterdam te Charlois:

Banenzwemmen voor Sophia

Banenzwemmen houdt in dat je in teamverband 5 uur lang banen gaat zwemmen. Een team bestaat maximaal uit 10 deelnemers die elkaar afwisselen in estafette vorm.

Dit onderdeel vind plaats in het wedstrijdbad van Zwemcentrum Rotterdam

Duur: 18.00-23.00 uur 

Deze activiteit is in principe voor teams. Inschrijfgeld bedraagt €10 per individuele deelnemer en we vragen om minimaal €40 euro sponsorgeld op te halen per individuele deelnemer (uitgaande van 10 deelnemers per team). Een "teamcaptain" is verantwoordenlijk voor het aanmelden van het team op de website, waarna vervolgens de individuele deelnemers zich kunnen aansluiten bij dit team door zich in te schrijven.

Neem een duik in het diepe en doe mee!