- uitgesteld - za 18 april 2020 Banenzwemmen voor Sophia

Let op; Vanwege de verscherpte richtlijnen vanuit de rijksoverheid en onze eigen verantwoordelijkheid zal het evenement “Zwemmen voor Sophia” gepland op zaterdag 18 april a.s. uitgesteld worden. De nieuwe datum zal, in overleg met Zwemcentrum Rotterdam gepland worden in het najaar van dit jaar. We betreuren dit uiteraard ten zeerste en hopen dat we alsnog op alle reeds ingeschreven deelnemers mogen rekenen om deel te nemen aan dit mooie sportevenement!

In 2020 is er ook weer de mogelijkheid om je op sportieve wijze in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis. Op zaterdag 18 april 2020 worden er de onderdelen Banenzwemmen in team verband én Aquasporten georganiseerd in het zwemcentrum Rotterdam te Charlois:

Banenzwemmen voor Sophia

Houdt in dat je in teamverband 5 uur lang banen gaat zwemmen. Een team bestaat maximaal uit 10 deelnemers die elkaar afwisselen in estafette vorm.

Dit onderdeel vind plaats in het wedstrijdbad van Zwemcentrum Rotterdam

Duur: 18.00-23.00 uur 

Deze activiteit is in principe voor teams. Inschrijfgeld bedraagt €10 per indv.deelnemer en we vragen om minimaal €40 euro sponsorgeld op te halen per indv.deelnemer (uitgaande van 10 deelnemers per team). Een "teamcaptain" is verantwoordenlijk voor het aanmelden van het team op de website, waarna vervolgens de individuele leden van dit team zich kunnen aansluiten bij dit team door zich in te schrijven.

Neem een duik in het diepe en doe mee!