Banenzwemmen voor Sophia 2021

Voor de deelnemers van Zwemmen voor Sophia hebben wij goed nieuws, want samen met het Zwemcentrum Rotterdam hebben we een nieuwe datum gevonden voor de al twee keer eerder verschoven editie. Deze nieuwe datum is zaterdag 2 oktober 2021.

Wij zijn enorm verheugd dit bekend te kunnen maken en hopen dat deze datum ook daadwerkelijk door kan gaan. Mocht tegen die tijd blijken dat het als nog niet door kan gaan, houden we alle ingeschreven deelnemers hier uiteraard van op de hoogte.

Banenzwemmen voor Sophia

Banenzwemmen houdt in dat je in teamverband 5 uur lang banen gaat zwemmen. Een team bestaat maximaal uit 10 deelnemers die elkaar afwisselen in estafette vorm.

Dit onderdeel vindt plaats in het wedstrijdbad van Zwemcentrum Rotterdam

Deze activiteit is in principe voor teams. Inschrijfgeld bedraagt €10 per individuele deelnemer en we vragen om minimaal €40 euro sponsorgeld op te halen per individuele deelnemer (uitgaande van 10 deelnemers per team). Een "teamcaptain" is verantwoordenlijk voor het aanmelden van het team op de website, waarna vervolgens de individuele deelnemers zich kunnen aansluiten bij dit team door zich in te schrijven.

Neem een duik in het diepe en doe mee!