Rondje voor Sophia 2021

Target reached
from € 10.000 (115%)
Together, we've covered 9.131 km
Closed

Maak jij ook een rondje voor het Sophia Kinderziekenhuis?!

Voldoende bewegen is ook in tijden van corona heel belangrijk. Nu de maatregelen langer duren zijn wij op zoek gegaan naar een leuke sportieve activiteit waar iedereen aan mee kan doen én waarmee je ook nog eens een bijdrage levert voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. 'Rondje voor Sophia' betekent letterlijk dat je een rondje maakt en op welke manier maakt niet uit. Dit kan wandelend, op skeelers, met de step, achter de kinderwagen of met rolstoel; alles kan en alles mag. Als je maar in beweging bent!

De afstand is niet van belang, dit bepaal je helemaal zelf. Ook kan je meerdere rondes maken. Het hoofddoel is; kom in beweging en zet je in voor het Sophia Kinderziekenhuis!

Kies in het Paasweekend, van donderdag 1 t/m maandag 5 april, zelf een dag en tijdstip uit en maak buiten een Rondje voor Sophia! Je kunt individueel of samen met je gezin deelnemen aan dit 100% coronaproof evenement. Laat jouw Rondje(s) sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. 

Inschrijving

Elke deelnemer schrijft zich in via de ‘Schrijf je in!’ button. Als doel staat een streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers en 100 euro voor een teaminschrijving. Dit kan je eventueel zelf aanpassen tijdens je inschrijving. Er wordt geen verplichte startdonatie of inschrijfgeld gevraagd. In de inschrijfmodule kun je een tof en exclusief Sophietje speldje ter herinnering bestellen voor 5 euro per stuk. Ook dit komt ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Inschrijven zelf kost je dus niets, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je zoveel mogelijk donaties ophaalt voor het Sophia Kinderziekenhuis. 

Let op! Voor fanatieke hardlopers komt er binnen enkele weken een ander, nieuw, virtueel evenement!

Prestaties – Strava koppeling

Je kunt als deelnemer van Rondje voor Sophia jouw prestaties laten zien door een koppeling te maken met de sportprestatie app Strava. Als je jouw ronde hebt gemaakt, kan je deze handmatig invoeren op jouw persoonlijke pagina onder het tabblad ‘Prestaties’. Heb je al een Strava account dan is het mogelijk om je jouw rondje onder datzelfde tabblad te koppelen. Jouw prestaties worden dan via jouw Strava app direct op jouw pagina getoond.

Daarnaast kan je als deelnemer jouw Rondje(s) voor Sophia delen en promoten op social met de hashtag #rondjevoorsophia. Tagg Stichting Vrienden van het Sophia in jouw berichten, zodat ook wij alles kunnen volgen.

Sophia Moeder en Kind Centrum

Tijdens deze eerste editie van Rondje voor Sophia zetten we ons in voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. Gezond geboren worden is immers niet vanzelfsprekend. Jaarlijks sterven er rond de geboorte zo'n 1.400 kinderen. Het Sophia Kinderziekenhuis zet een baanbrekende stap door kinderen voor de geboorte te behandelen, om zo hun kansen te vergroten. Steun jij deze allerkleinsten? Maak een Rondje voor Sophia!