ICK/ICN Sophia

ICK/ICN fietst voor lucht!

( Gekozen door teamcaptain: 12 feb: blok 3 17.00-20.00 )

van totaal € 35.000 (105%)

Het ICK/ICN Sophia team is er ook dit jaar weer bij!

Een team gevuld met mensen vanuit diverse afdelingen uit het Sophia Kinderziekenhuis. Een team waar ook familie en vrienden van buiten het ziekenhuis zich aansluiten. Een team waarin ook ouders meefietsen van een kind met een te slappe of nauwe luchtweg. Dit allemaal om er met elkaar weer een groot feest van te maken en een mooi geldbedrag binnen te halen om kinderen een betere toekomst te geven!

Voor ons vanzelfsprekend dat wij dit lichamelijk kunnen, maar voor kinderen met een te slappe luchtweg, ver buiten hun bereik. Wij laten ons graag sponseren door u om daar voor deze kinderen in de toekomst verandering in te brengen.

Bent u die sponsor die ons daarbij gaat helpen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.