Joossie

Rondje voor Sophia!
Normal ec6727f8223149eab0d7bb8e2d23d4e45dc74c3c
from € 100 (999%)
Closed

In 2019 mochten wij ouders worden van onze lieve “Joossie” (Joris), na een aantal dagen bleek er toch wat aan de hand te zijn. We zijn beland in het Sophia en zijn onwijs goed verzorgt. Natuurlijk willen wij wat terug doen door een rondje (samen een halve marathon van 21km) te gaan hardlopen. Voor beide word dit een uitdaging, namelijk 15 voor papa van Joris en 6 voor mama van Joris.
Gelukkig mogen we door de goede zorgen nog elke dag van onze Joris genieten. Daar zijn dan ook ontzettend dankbaar voor!

In 2021 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs en actievoerders projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. Ook wij zetten ons hiervoor in en maken wij in het Paasweekend van 1 t/m 5 april een of meerdere Rondje(s) voor Sophia! Op deze manier laten we zien dat we ons inzetten voor de allerkleinsten in het Sophia Kinderziekenhuis en is ons doel om zoveel mogelijk donaties binnen te halen.

Steun jij onze actie met een donatie? Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.