Kiwanis Spijkenisse Spinnen voor Sophia

Kiwanis Spijkenisse Spinnen voor Sophia

( Gekozen door teamcaptain: zondag 11 maart blok 2: 13.00 - 16.00 )

Normal 38daa8a60d42560b0693ae37f4426c6b34ea6cff
van totaal € 5.000 (138%)

Gun een kind een normaal leven zonder Darmfalen!

Kiwanis Club Spijkenisse organiseert projecten en werft op een actieve en creatieve manier fondsen ter ondersteuning van de minder kansrijke kinderen in de regio Bernisse, Hellevoetsluis en Spijkenisse.

En nu dus ook voor de kindjes van het Sophia in Rotterdam in de strijd tegen Chronisch Darmfalen.

De leden hechten veel waarde aan saamhorigheid en vriendschap en zetten zich voor de volle 100% belangeloos in om kinderen, op basis van deze vriendschap, wat extra levensvreugde te bezorgen. Internationaal wordt er – in samenwerking met Unicef – met het ‘Stop Tetanus’ project hard gewerkt aan het uitroeien van de verschrikkelijke ziekte tetanus. Kiwanis Spijkenisse zal al het mogelijke doen om de nood van vooral kinderen te verzachten. Voor meer informatie over de activiteiten van Kiwanis Club Spijkenisse èn voor het aanvragen van ondersteuning, kunt u terecht op www.kiwanis.nl/spijkenisse

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.