Sophia's Angels

Een goede start voor ieder kind

( Chosen by team captain: Zondag 19 september 2021 blok 3 15.00 - 17.30 uur )

Normal 7a67fdafea2c21abee9f30666e50d7c15b82ed0c
from € 1.500 (70%)

Wij zijn Sophia’s Angels en wij hebben één droom: een goede start voor ieder kind. Of, we willen eigenlijk de béste start. Daarom fietsen wij zondag 19 september mee voor het Moeder en Kind Centrum in Sophia Kinderziekenhuis, zodat zij grensverleggende stappen kunnen zetten. Het zou fantastisch zijn als je ons voor deze inspanning zou willen sponsoren en daarmee de allerkleinsten helpt aan de beste start mogelijk!

De beste start begint niet bij de geboorte van een kind, maar al tijdens de zwangerschap of zelfs al bij de zwangerschapswens. In het Moeder en Kind Centrum in het Sophia Kinderziekenhuis doen onze collega’s er alles aan om zo vroeg mogelijk de best zorg te bieden aan kinderen die bijvoorbeeld eerder geboren worden, kinderen met een afwijking en ze begeleiden stellen die moeite hebben met zwanger worden. En dit doen ze zó goed! Door de samenwerking tussen verschillende specialismen zijn ze in staat moeder, partner en kind op hoog niveau te begeleiden en zieke of vroeggeboren kinderen zo vroeg mogelijk te herkennen en te behandelen. 

Het Moeder en Kind Centrum wil nu grensverleggende stappen zetten en kinderen gaan behandelen vóór de geboorte. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van operaties in de baarmoeder of het vroegtijdig toedienen van groeimedicatie (kijk voor meer info nog even het filmpje onderaan deze pagina!). Om dit mogelijk te maken hebben we jouw steun nodig!
Onze collega’s werken zich elke dag in het zweet om zo vroeg mogelijk de beste zorg aan ieder kind te kunnen bieden. Wij willen hen helpen en iets van hun zware werk verlichten. Daarom gaan we op zondag 19 september spinnen/fietsen voor een mooi bedrag om onze gezamenlijke droom werkelijkheid te laten worden.

Steun je ons? You are an Angel! 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.