Studententeam Verloskunde Sophia

Wij sporten mee voor het Sophia Moeder en Kind Centrum

( Chosen by team captain: Zaterdag 5 juni 2021 blok 2 12.15 - 14.15 uur )

from € 2.500 (47%)
Still to go

Als Rotterdamse geneeskunde studenten uit het studententeam Verloskunde dragen wij graag ons steentje bij aan de projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. Nu de studentenverenigen/ kroegen helaas hebben moeten sluiten, gaan wij niet bij de pakken neerzitten, maar hebben wij met elkaar besloten om ons in te zetten voor het Sophia Moeder en Kind centrum!

Gedurende ons werk in het Sophia Kinderziekenhuis mogen wij van dichtbij meemaken hoe belangrijk de zorg voor moeder en de pasgeborene is. Wij vinden het dan ook super leuk en zijn heel erg enthousiast om op deze manier te kunnen bijdragen aan de zorg voor zowel moeder, als kind! 

We zouden het top vinden als jullie ons hiermee door middel van een donatie kunnen helpen! Alvast heel erg bedankt namens het studententeam Verloskunde!

In 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig. 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.