Testen voor Toegang


Je doet mee aan Sporten voor Sophia. Uiteraard ben je van harte welkom! Bij dit evenement werken we met Testen voor Toegang. Je hebt voor toegang tot de evenementenlocatie een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. 

Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Laat je dan testen voor toegang. Bekijk de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over het gebruiken van toegangstesten. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken: 

 1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
 2. Upload één van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  - testbewijs
  - vaccinatiebewijs
  - herstelbewijs
 3. Bezoek
  Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Ook neem je je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je startbewijs voor Sporten voor Sophia zien.

Heb je vragen na het lezen van de bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons via sporten@vriendensophia.nl. We helpen je graag!


Meer informatie
•Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen
•Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl


Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.


Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.