BMW Group Nederland titelsponsor Sporten voor Sophia 2020

02 september 2019 14:00

Vanaf 2020 is BMW Group Nederland de titelsponsor van Sporten voor Sophia, het fondsenwervende sportevenement voor het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis dat elk jaar georganiseerd wordt in het Topsportcentrum Rotterdam. Het komende jaar heet dit evenement daarom Sporten voor Sophia, powered by BMW Group Nederland.

Komend jaar zal Sporten voor Sophia, powered by BMW Group Nederland op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 plaatsvinden. Gedurende het gehele weekend staan er, zoals elk jaar, 300 spinningfietsen klaar in het Topsportcentrum, die drie dagen lang draaien om zoveel mogelijk geld op halen voor het Rotterdamse kinderziekenhuis. Als deelnemer kun je je individueel of met een team je in het zweet werken voor de kinderen in het Sophia.

De directie van BMW Group Nederland geeft als toelichting waarom er gekozen is voor dit sponsorschap: ‘Bij BMW Group Nederland staat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we deze mooie samenwerking aangegaan en stappen wij massaal met collega’s op de spinning fiets voor het goede doel. Zo zetten 300 BMW collega’s zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het in 2020 te openen Kinderhersencentrum van het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis.’

‘Wij zijn zeer verheugd BMW Group Nederland te mogen presenteren als titelsponsor van Sporten voor Sophia. Een vooraanstaand en internationaal merk, dat ons sportevenement een warm hart toedraagt. We hebben in BMW een passende partner gevonden en het is goed te weten dat zij ook geloven in de doelstelling van Sporten voor Sophia, actief gaan deelnemen aan het evenement én natuurlijk donaties werven voor het nog te realiseren Kinderhersenencentrum’, aldus Mariska Kavelaar, projectleider van Sporten voor Sophia.