Nieuw! Rondje voor Sophia

04 March 2021 08:54

Voldoende bewegen is ook in tijden van corona heel belangrijk. Nu de maatregelen langer duren zijn wij op zoek gegaan naar een leuke sportieve activiteit waar iedereen aan mee kan doen én waarmee je ook nog eens een bijdrage levert voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. 'Rondje voor Sophia' betekent letterlijk dat je een rondje maakt en op welke manier maakt niet uit. Dit kan wandelend, op skeelers, met de step, achter de kinderwagen of met rolstoel; alles kan en alles mag. Als je maar in beweging bent!

De afstand is niet van belang, dit bepaal je helemaal zelf. Ook kan je meerdere rondes maken. Het hoofddoel is; kom in beweging en zet je in voor het Sophia Kinderziekenhuis!

Kies in het Paasweekend, van donderdag 1 t/m maandag 5 april, zelf een dag en tijdstip uit en maak buiten een Rondje voor Sophia! Je kunt individueel of samen met je gezin deelnemen aan dit 100% coronaproof evenement. Laat jouw Rondje(s) sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. 

Meer informatie vind je hier