Zwemmen voor Sophia


De afgelopen jaren hebben we dit evenement helaas niet kunnnen organiseren. Zodra er meer duidelijkheid is over dit evenement zullen we hem weer op de agenda zetten.

Zwem mee voor het Sophia Kinderziekenhuis!
In het Zwemcentrum Rotterdam vindt Zwemmen voor Sophia plaats.Tijdens dit zwemevenement kan er gekozen worden voor Aquasporten of voor Banenzwemmen.

Aquasporten (19.30 – 22.30 uur)
Aquasporten is een 3 uur durende workout van 19.30 – 22.30 uur in het doelgroepenbad in Zwemcentrum Rotterdam waarbij alle spiergroepen aan het werk worden gezet. Op muziek spelen met de weerstand van het water en de diverse werkvormen van aquafitness komen aan bod met natuurlijk een hoog fun gehalte.

  

Banenzwemmen (18.00 – 23.00 uur)
Er kunnen ook banen gezwommen worden. In het wedstrijdbad van Zwemcentrum Rotterdam zal in teamverband 5 uur lang (18:00 uur - 23:00 uur) langs de lijnen worden gezwommen. Een team bestaat maximaal uit 10 deelnemers die elkaar afwisselen in estafette vorm. Met wie neem jij een duik in het zwembad om je in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis?

 

Elke deelnemer betaalt het inschrijfgeld van 10 euro en daarnaast vragen wij minimaal 40 euro sponsorgeld bij elkaar te brengen. Uiteraard kun je als deelnemer zoveel donaties ophalen als mogelijk is. Alle donaties zijn zeer welkom!

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan een tof evenement voor een heel mooi goed doel
  • Officieel Sophietje deelnemersspeldje
  • Goodiebag
  • Verzorging tijdens het zwemmen (water en fruit)
  • Gebruik kleedruimtes en douches (man/vrouw)
  • Mogelijkheid tot massage na afloop
  • Heel veel plezier en gezelligheid!

Locatie
Het evenement vindt plaats in Zwemcentrum Rotterdam (Annie M.G. Schmidtplein 8). De locatie waar deelnemers in alle faciliteiten worden voorzien. Er zijn kleedruimtes met douches, toiletten, er is de mogelijkheid voor een hapje en een drankje of een ontspannen massage na afloop. Of blijf na je sportieve prestatie nog even gezellig napraten in de bar van Zwemcentrum Rotterdam.

Tijden
Aquasporten voor Sophia:             19.30 – 22.30 uur
Banen zwemmen voor Sophia:      18.00 – 23.00 uur