Fietsen voor Sophia


In 2022 staat de 31ste editie van Sporten voor Sophia op de planning! 

 

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan de 31ste editie van een geweldig sportevenement voor een mooi goed doel
  • Een schoongemaakte (spinning) fiets tot je beschikking 
  • Faciliteiten in het Topsportcentrum Rotterdam
  • Een tof Sophia speldje ter herinnering
  • Heel veel plezier en gezelligheid!

Inschrijfgeld, donaties en startbewijs
Elke deelnemer betaalt het inschrijfgeld van 20 euro direct bij inschrijving op deze website. Naast het inschrijfgeld vragen we je om minimaal 50 euro aan donatiegeld bij elkaar te brengen. Voldoe je voorafgaand aan het evenement aan minimaal 70 euro op jouw individuele actiepagina, dan ontvang je het startbewijs. Dit startbewijs wordt 1 week vóór aanvang van het evenement via de email verzonden.

Uiteraard kun je als deelnemer zoveel donaties ophalen als mogelijk is. Alle donaties zijn zeer welkom! Bij een bedrag  van €1.500,- of meer op jouw eigen individuele actiepagina ontvang je van ons een mooi Sophia aandenken.

Let op; elke deelnemer dient zelf minimaal 70 euro op zijn of haar teller te hebben staan ongeacht of je bij een team bent aangesloten waar eventueel al meer aan donaties zijn binnen gehaald. 

De hoogte van het inschrijfgeld is zowel voor een individiuele deelnemer als deelnemer in een team gelijk aan elkaar.

Iedereen kan een team beginnen zowel families, vrienden als collega's. Je hoeft geen bedrijf of organisatie te zijn om een team te kunnen starten. Als team inschrijving is er geen minimum of maximum aantal deelnemers wat is toegestaan in een team. De teamcaptain maakt het team aan en desbetreffende deelnemers sluiten hier bij aan.

Wil je meer informatie of hulp bij je inschrijving? Lees dan ons stappenplan door.

Kinderthoraxcentrum
Het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Het is de enige plek in Nederland waar harttransplantaties bij kinderen plaatsvinden. In dit centrum werken superspecialisten nauw samen. Door deze combinatie van expertise en het gebruik van de nieuwste technologie kan er optimale zorg en behandeling worden gegeven aan zowel pasgeborenen als oudere kinderen. Daarnaast wordt hier ook onderzoek gedaan naar de oorzaken van aandoeningen en de beste behandelmethoden.