Fietsen voor Sophia


In 2021 staat de 30ste editie van Sporten voor Sophia op de planning! Het evenement wordt op 12, 13 en 14 februari georganiseerd in het Topsportcentrum Rotterdam. Als organisatie gaan wij er voor om dit op een aangepaste manier te laten doorgaan. 

Corona ontwikkelingen
Op dit moment kunnen we helaas niet voorzien hoe de ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan verlopen. Maar dat we gaan fietsen is sowieso een feit! Mocht in (begin) januari blijken dat het evenement onverhoopt in februari niet door kan gaan, dan hebben we een plan B om op andere data en op een andere (buiten)locatie in Rotterdam te gaan fietsen.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er dit jaar maximaal 130 fietsen per blok beschikbaar, zodat de fietsen elk op 1,5 meter afstand van elkaar staan. Om het evenement soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er ok ter plekke tijdens het evenement extra maatregelen getroffen. Deze zijn ook in te zien via de FAQ pagina op onze website. 

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan de 30ste editie van een geweldig sportevenement voor een mooi goed doel
  • Een schoongemaakte (spinning) fiets tot je beschikking 
  • Faciliteiten in het Topsportcentrum Rotterdam
  • Een toffe goodiebag inclusief een jubileum Sophia speldje
  • Heel veel plezier en gezelligheid!

 Inschrijfgeld, donaties en startbewijs

Elke deelnemer betaalt het inschrijfgeld van 20 euro direct bij inschrijving op deze website. Naast het inschrijfgeld vragen we je om minimaal 50 euro aan donatiegeld bij elkaar te brengen. Voldoe je voorafgaand aan het evenement aan minimaal 70 euo op jouw individuele actiepagina, dan ontvang je het startbewijs. Dit startbewijs wordt 1 week vóór aanvang van het evenement via de email verzonden.

Uiteraard kun je als deelnemer zoveel donaties ophalen als mogelijk is. Alle donaties zijn zeer welkom! Bij een bedrag  van €1.500,- of meer op jouw eigen individuele actiepagina ontvang je van ons een mooi Sophia aandenken.