Ik ren mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

Jerney Breeman
from €1,000 (103%)
Still to go

Samen met alle deelnemers en donateurs wil ik belangrijk onderzoek steunen in het Sophia Kinderziekenhuis, namelijk; onderzoek naar plotse onverklaarbare hartstilstand bij kinderen.

Zoals vele van jullie weten is onze zoon Skye in 2019 getroffen door een plotse hartstilstand. Wij zijn onvoorstelbaar dankbaar dat hij dit heeft overleefd en dat zonder al teveel restschade.

Skye zijn cardioloog doet onderzoek naar plotse hartstilstand bij kinderen en daar zetten wij ons heel graag voor in!

Plotse hartstilstand is de meest levensbedreigende aandoening bij kinderen. In Nederland zijn er jaarlijks ongeveer 1.000 kinderen (0-17 jaar) met een plotse hartstilstand binnen of buiten het ziekenhuis.
Uit onderzoek is gebleken dat de gevolgen van een plotse hartstilstand groot kunnen zijn: verminderde schoolprestaties, lagere kwaliteit van leven, verminderde deelname in de maatschappij op volwassen leeftijd, en hoge kosten in de zorg.
Het herkennen van de diagnose is daarom van groot belang zodat ook ouders, broertjes en zusjes kunnen worden onderzocht op deze zeldzame aandoening en behandeld met als ultieme doel het voorkomen van een plotse hartstilstand.

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt! Onderzoek is ❤️nodig! 

Liefs Jerney

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more