Ik ren mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

René Poppeliers
from €100 (1366%)

Samen met alle deelnemers en donateurs wil ik belangrijk onderzoek steunen in het Sophia Kinderziekenhuis, namelijk; onderzoek naar plotse onverklaarbare hartstilstand bij kinderen.

Ik ga dit samen met mijn zoon Twan doen, hij heeft ook een eigen pagina.

Plotse hartstilstand is de meest levensbedreigende aandoening bij kinderen. In Nederland zijn er jaarlijks ongeveer 1.000 kinderen (0-17 jaar) met een plotse hartstilstand binnen of buiten het ziekenhuis.
Uit onderzoek is gebleken dat de gevolgen van een plotse hartstilstand groot kunnen zijn: verminderde schoolprestaties, lagere kwaliteit van leven, verminderde deelname in de maatschappij op volwassen leeftijd, en hoge kosten in de zorg.
Het herkennen van de diagnose is daarom van groot belang zodat ook ouders, broertjes en zusjes kunnen worden onderzocht op deze zeldzame aandoening en behandeld met als ultieme doel het voorkomen van een plotse hartstilstand.

Steun jij mijn actie met een donatie?

WANT HET ZAL JE MAAR OVERKOMEN

Ik ren wel, als jullie maar doneren !!

Als je anoniem doneert kan ik je niet persoonlijk bedanken, via FB en Insta laat ik jullie weten hoe het is gegaan en hoeveel we samen hebben opgehaald voor Sophia Kinderziekenhuis 

Alvast bedankt !

Groet René 😍

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more