Met kinderwagen👦🏼 rennen voor het Sophia Kinderziekenhuis

Willemijn Mulder
from €3,000 (99%)

De afgelopen jaren heeft men in het Sophia Kinderziekenhuis regelmatig voor óns gerend. Daardoor is het nu mogelijk dat ik sámen met Thijmen voor hen ga rennen ❤️
Voor ons toch wel een bijzondere run om samen te doen. Iets dat we 5 jaar geleden niet voor mogelijk hielden.

Met deze run wordt elk jaar geld opgehaald voor een ander doel binnen het Sophia Kinderziekenhuis. Deze keer wordt het geld gebruikt voor onderzoek naar acute hartstilstand bij kinderen. Hieronder staat meer over dit doel geschreven.

 

p.s. voor iedereen die zich afvraagt waarom "maar" 5km... dan is Thijmen het stilzitten en juichen wel zat 😅🥳

***
Samen met alle deelnemers en donateurs wil ik belangrijk onderzoek steunen in het Sophia Kinderziekenhuis, namelijk; onderzoek naar plotse onverklaarbare hartstilstand bij kinderen.

Plotse hartstilstand is de meest levensbedreigende aandoening bij kinderen. In Nederland zijn er jaarlijks ongeveer 1.000 kinderen (0-17 jaar) met een plotse hartstilstand binnen of buiten het ziekenhuis.
Uit onderzoek is gebleken dat de gevolgen van een plotse hartstilstand groot kunnen zijn: verminderde schoolprestaties, lagere kwaliteit van leven, verminderde deelname in de maatschappij op volwassen leeftijd, en hoge kosten in de zorg.
Het herkennen van de diagnose is daarom van groot belang zodat ook ouders, broertjes en zusjes kunnen worden onderzocht op deze zeldzame aandoening en behandeld met als ultieme doel het voorkomen van een plotse hartstilstand.

Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more