3 x is Scheepsrecht...alles voor Sophia!!

Angelie Ketting

( Zaterdag 15 februari 2020 - blok 2: 13.00-16.00 uur )

Qr
from € 7.000 (105%)

15 feb 2020 stap ik voor de 3e keer op die spinningfiets met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het 1e jaar was een succes, het 2e jaar een nog groter succes wat waarschijnlijk niet te evenaren is maar ik ga knallen. ALLES VOOR SOPHIA!! Dit is zo'n ontzettend goed doel en de eerste 2x stond ik voor 100% achter dit doel maar nu toch ook gewoon weer. In 2020 gaat het Sophia Kinderziekenhuis een kinderhersencentrum realiseren waar ontzettend veel kinderen nu en in de toekomst zoveel baat bij gaan hebben, er zoveel pijn & verdriet opgelost of zelfs voorkomen zou kunnen worden...daar kun je toch alleen maar heel hard voor meefietsen...daar wil je toch je steentje aan bijdragen...daar wil je toch voor gaan leuren om steun en donaties en dit avontuur eindigen met zweet en spierpijn ??

En dat gaan wij doen...jij & ik, jij doneren 💳 & ik fietsen 🚴‍♀️ Sophia gaat het doen, een kinderhersencentrum realiseren; het “Sophia Kinderhersenlab”. Hier wil het Sophia kinderen met verschillende aandoeningen aan het hoofd, de zintuigen en de hersenen vanuit een brede visie spelenderwijs testen en meten. Zo leren de specialisten veel over de werking en ontwikkeling van de hersenen met als doel om ieder kind de beste behandeling te geven en een optimale kwaliteit van leven te bieden. Zo komt voor aandoeningen die eerder als onbehandelbaar werden beschouwd nu zicht op therapie. Ik ben zo enorm Trots dat ik straks kan zeggen: " hier heb ik aan meegewerkt". Dat mijn meiden ooit met hun kids op een mooie zomerse dag langs het Sophia fietsen en zeggen: " kijk eens daar, daar worden heel veel kinderleventjes gered en daar heeft jullie oma ooit zo haar best voor gedaan".. Maar deze 'ooit' oma...kan het niet zonder jou, jij die dit leest... Steun jij mij en daarmee de kindjes van Sophia?? 💋

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.