4e X Sophia 💜 Riva

Angelie Ketting

( Zaterdag 18 september 2021 blok 3 15.00 - 17.30 uur )

Qr
from € 12.500 (95%)
Still to go

 

 
 
21 okt 2020..
 
Een mooie dag,
een speciale dag...
 
Een jaar geleden was ik al flink bezig met mijn 3e Sophia avontuur, een avontuur wat is geëindigd met een mega fantastische opbrengst van maar liefst €7400 en dat allemaal ten behoeve van het Sophia Kinderziekenhuis.
 
2 dagen eerder stond ik samen met een van mijn kerngezonde meiden op de gezellige open dag van het Hippisch Centrum Hoeksche Waard mijn avontuur te promoten. Het was een zorgeloze dag totdat ik een appje kreeg met de mededeling dat een lieve lieverd  met een zwangerschap van 31 weken in het ziekenhuis lag...de baby zou niet lang meer op zich laten wachten. Veel te vroeg natuurlijk!!  
Het zorgeloze was weg...en 2 dagen later is er een mooi prinsesje geboren.  Met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen had deze kleine schat een gewicht van maar 1815 gr.
 
Door veel contact te hebben met moeders en de oma van de kleine bleef ik op de hoogte van hoe het met moeder en dochter ging terwijl de werving van donaties doorging maar mijn hele Sophia avontuur hierdoor nog emotioneler werd dan dat ik het al vond. 
Het is alles behalve een makkelijke tijd geweest voor de kersverse ouders en de kleine meid zelf. Na een verblijf van 38 dagen ziekenhuis mocht de kleine mee naar huis, lekker naar haar eigen bedje. 
En vandaag is deze lieve schat 1 jaar geworden...
 
Lieve kleine vriendin Riva, je bent een bijzonder meisje. Van harte gefeliciteerd!! 
 
Na mijn 3e Sophia avontuur liep ik met de gedachten om het hierbij te laten. Er gaat enorm veel tijd inzitten en mijn emoties hierbij kosten een hoop energie.
 
Door alles wat ik hoorde en met eigen ogen kon zien tijdens de zwangerschap en de vroeggeboorte van Riva hoopte ik wel dat ik een keer mocht gaan fietsen voor dit doel. 
 
Corona kwam en even leek het erop dat er geen Sporten voor Sophia inzat. Ik was een soort van opgelucht omdat ik dan niet zelf de keus van wel of niet hoefde te maken.
En ik weet dat de hoogte van het opgehaalde bedrag en in de top 5 staan helemaal niet het belangrijkste is maar ik zou heel erg liegen als ik zeg dat ik dit niet meer dan super leuk vind. En deze aankomende editie heb ik geen supermarkten achter mij staan waar ik 3 maanden lang het geld van de statiegeldflessen mag gebruiken en besef ik dat veel mensen en bedrijven het nu erg moeilijk hebben door de Corona dus had ik er een zwaar hoofd in...
 
Maar nu kreeg ik een week geleden de aankondiging van de 30e editie van Sporten voor Sophia, allemaal aangepast aan de Corona met als doel:
Het Sophia Moeder en Kind Centrum waar ze oa vroeggeboorte en ernstige lange termijn gevolgen van aangeboren afwijkingen proberen te voorkomen. 
 
Dussss lieve 1 jarige Riva...tante An stapt weer op die fiets met jou als inspiratie voor dit mooie avontuur waarmee ik hopenlijk een mooi bedrag ophaal dat gaat helpen met het ontwikkelen van de beste overlevingskansen voor de allerkleinsten.
 
Ik kan iedereen zijn steun hier heel goed bij gebruiken!! 🙏💜
 
#DE LIJNEN ZIJN GEOPEND!!!!! ##4ekeerSophia##ikgaergewoonweervoor##hulp=hardnodig##kanhetnietalleen#

In 2020 ondersteunt de Stichting Vrienden van het Sophia samen met haar donateurs projecten in het Sophia Moeder en Kind Centrum. De beste start voor moeder en kind begint al bij de zwangerschapswens. Door voortschrijdende kennis en innovaties kunnen steeds meer aandoeningen tegenwoordig al vóór de geboorte vastgesteld en behandeld worden, met betere vooruitzichten op levenslange gezondheid. Op de afdeling Neonatologie (de grootste van West-Europa) wordt gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Om kinderen de beste start en vooruitzichten te geven is alle steun hard nodig. Steun jij mijn actie met een donatie? Alvast bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.