Geef voor het Sophia Moeder en Kind centrum

Danielle Damsteeg

( Zaterdag 18 september 2021 blok 2 12.15 - 14.15 uur | Member of team: Cafe Damsteeg  )

Qr
from € 500 (12%)
Still to go

Café Damsteeg, een gezellig café op zondagavond na de kerkdienst. Met een stel leuke mensen rond de 20 jaar komen we bij elkaar met een bakje koffie/ thee en een glaasje wijn/ appelsap. Vaak het gaat het over het geloof en over de gewone dingen van het leven. Mooi om met en van elkaar te leren. Afgelopen periode stonden de zeven werken van barmhartigheid centraal. Zorg voor armen, hongerigen en zieken bijvoorbeeld. Dat laatsten bood genoeg aanknopingspunten om actief mee aan de slag te gaan: we gaan fietsen voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. 

Een zwangerschap is mij niet onbekend. In december 2020 mochten we onze prachtige dochter Ziva ontvangen. Een gezond meisje kwam na 42 weken zwangerschap ter wereld. Pienter, wakker, vrolijk. Zoals je mag verwachten van een goed voldragen kindje. Het had natuurlijk heel anders kunnen zijn. Als de bevalling veel te vroeg op gang was gekomen of als er bij de 20 weken echo complicaties waren vastgesteld. Het Sophiakinderziekenhuis is er voor (aanstaande) moeders en hun baby's als het anders loopt dan gehoopt. Te vroeg geboren kindjes (vanaf 24 weken!) krijgen hier intensieve zorg waardoor ze een kans maken. Baby's met een afwijking worden hier verzorgd om hen een betere start te geven. Daar is veel steun voor nodig. Ook jouw steun! 

Wij gaan fietsen. Ook al zijn we niet sportief, super fit of heel fanatiek. Al krijgen we nog zo'n spierpijn: wij gaan ervoor. Samen met jou. Want ook al fiets je niet mee, doe je natuurlijk wel mee. Geef gul en zorg dat het kinderziekenhuis een verschil mag maken in deze prille leventjes! 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.